Ξενώνας στην Σπάρτη

  • Taleton Eco Guest House

Διακοπές στην άγρια φύση της Σπάρτης με διαμονή στο Taleton Eco Guest House. Ζήστε την εμπειρία του ξενώνα Ταλετόν και ανακαλύψτε έναν κόσμο φυσικής ομορφιάς απολαμβάνοντας  ποιοτική διαμονή με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες!

Ο ξενώνας Ταλετόν πήρε το όνομά του από την ψηλότερη κορυφή του Ταϋγέτου και βρίσκεται μακριά από το θόρυβο της πόλης στους πρόποδες του βουνού, στην καρδιά του Ξηροκαμπίου, ενός παραδοσιακού χωριού σε πολύ μικρή απόσταση από την πόλη της Σπάρτης.

Τα 10 δωμάτια είναι διαφορετικά διακοσμημένα μεταξύ τους. Κάποια με τζάκι, κάποια με μικρή κουζίνα, είτε μονόχωρα είτε μικρά διαμερίσματα δυο επιπέδων, ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη, ενώ ο συνδυασμός  των προϊόντων cocomat και dunlopillo χαρίζουν εξαιρετική ποιότητα ύπνου και χαλάρωσης.

Στην πανέμορφη εξωτερική αυλή κατά την ανοιξιάτικη περίοδο και τους θερινούς μήνες, μπορείτε να γευθείτε  ένα εξαιρετικό παραδοσιακό πρωινό ή να απολαύσετε την ηρεμία της Ελληνικής εξοχής πίνοντας τον καφέ σας από το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό του Ταλετόν.

Επικοινωνία

Ξηροκάμπι, 23054, Σπάρτη

2731035150  

2731035170

http://www.taleton.gr/

    ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟ ΤΟ 24-ΩΡΟ