Ξενοδοχείο Εστιατόριο στην Βυτίνα

  • Art Mainalon Hotel and Restaurant

 Όταν η τέχνη συνάντησε την άνετη διαμονή στην Βυτίνα. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο- πινακοθήκη, διότι αυθεντικά έργα τέχνης και γλυπτά Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών  κοσμούν τα δωμάτια καθώς και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.  

Το Art Mainalon αποτελεί ένα προορισμό- εμπειρία για το ξεχωριστό κοινό του καθώς καταφέρνει να το μυήσει στα μυστικά της τέχνης. Αξίζει να το επισκεφθεί κανείς έστω και για μια οπτική περιήγηση.

Η  αισθητική  του εστιατορίου  Δειπνοσοφιστές χαρακτηρίζεται από τη «ζεστασιά», η οποία εξασφαλίζεται από την επιβλητική ξύλινη οροφή και το έντεχνο «δέσιμο» της πέτρας με το ξύλο. Αυτό που χαρακτηρίζει το εστιατόριο είναι  το φρέσκο, ποιοτικό και καλομαγειρεμένο φαγητό με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής,  τα χειροποίητα γλυκά και το αρίστης ποιότητας κρασί. Ο συνδυασμός των παραδοσιακών γεύσεων με  το απαράμιλλο σέρβις και τη θέα στο βουνό και στη πισίνα του ξενοδοχείου καθιστούν  τους ‘’ Δειπνοσοφιστές’’ ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και εγγυώνται για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στη Βυτίνα.

Επικοινωνία

Νικολάου Ταμπακόπουλου 1, 220 10, Βυτίνα

2795022200   2795022217   6946366456  

2795022996

https://www.artmainalon.gr/el