Τζάμια Κρύσταλλα στα Ιωάννινα

  • Vagenas Glass

Η επιχείρηση μας στα Ιωάννινα ασχολείται με το εμπόριο και την τοποθέτηση τζαμιών και κρυστάλλων. Έχουμε εξειδίκευση στις ειδικές κατασκευές και στην τοποθέτηση προστατευτικών  plexiglass.  Δραστηριοποιούμαστε εδώ και χρόνια στον χώρο του υαλοπίνακα και δημιουργούμε λύσεις σε τζάμια και καθρέπτες.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές και με μοναδικό αποτέλεσμα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ποικίλες εφαρμογές του γυαλιού στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην ασφάλεια από κινδύνους προερχόμενους από το γυαλί, στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων απαιτήσεων.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε: κρύσταλλα-καθρέπτες, διπλά - τριπλά, θερμοηχομονωτικά και ενεργειακά τζάμια, Γυάλινες φυσαρμόνικες πόρτες, Αυτόματες πόρτες, Καμπίνες μπάνιου, κρύσταλλα ασφάλειας, διακοσμητικά κρύσταλλα, ειδικές κατασκευές και plexiglas! 

Επικοινωνία