Φαρμακείο στην Κηφισιά

  • Τσακίρη Ματίνα

Ξεκινήσαμε το φαρμακείο στη γωνία Κηφισίας και Κασσαβέτη στην Κηφισιά τον Σεπτέμβριο του 1998. Με εργαλεία τη γνώση και την αγάπη μας για το αντικείμενο της εργασίας μας, εγώ και οι συνεργάτες μου προσφέραμε τις συμβουλές μας, τις υπηρεσίες μας και τη φροντίδα μας σε όλους τους πελάτες μας και αυτοί μας το ανταπέδωσαν εδραιώνοντας μας στη περιοχή.

Σταθμοί στην ιστορία μας ήταν:

•Το 2004,οπότε μαζί με μερικούς πολύ "προχωρημένους" συναδέλφους μου, ιδρύσαμε το δίκτυο φαρμακείων  ACTIVE HEALTH ,που με βοήθησε τόσο στην οργάνωση και στη καλύτερη απόδοση της δουλειάς μου, όσο και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μου.

•Το 2011,προσπαθώντας να απαντήσουμε με θετικό τρόπο στη κρίση, επεκτείναμε το φαρμακείο μας και αφιερώσαμε μεγάλο μέρος αυτού στη φυτοθεραπεία, στα φυσικά καλλυντικά, σε όλες σχεδόν τις εναλλακτικές θεραπείες και σε μερικά προϊόντα της ελληνικής γης, που αρμόζουν στο χώρο μας. Προσφέροντας πάντα τις γνώσεις μας και τις συμβουλές μας, θέλουμε να συμβάλλουμε στην επιστροφή σε παραδοσιακές θεραπείες, με ορθολογικό και επιστημονικό τρόπο, χωρίς ποτέ βέβαια να αμφισβητήσουμε την Κλασσική Ιατρική, η πρόοδος της οποίας οδήγησε στην θεραπεία πολλών ασθενειών, που δεν ανταποκρίνονται στην θεραπεία με προϊόντα της φύσης, αυξάνοντας την διάρκεια αλλά και την ποιότητα της ζωής του ανθρώπου. 

•Τέλος, το 2013 μπαίνουμε στη ψηφιακή εποχή, με τη συγχρηματοδότηση του ΕΣΠΑ, με λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, άνοιγμα της επικοινωνίας μας με περισσότερους ανθρώπους και πολλές άλλες ενέργειες.

Επικοινωνία

Λεωφόρος Κηφισίας 232 , 14562, Κηφισιά

2108083817  

http://www.pharmonline.gr