Ενοικιαζόμενες βίλες στην Χαλκίδα

  • Villa Farran

Σε ένα καταπράσινο τοπίο στον οικισμό Σκροπονέρια στην Χαλκίδα θα συναντήσετε τις τρεις πολυτελείς βίλες μας. Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον οι παραθεριστικές κατοικίες  μας σας καλούν να βιώσετε ήρεμες και ιδιωτικές διακοπές γεμάτες ανέσεις.

Όλες οι βίλες μας είναι επιπλωμένες και διακοσμημένες με εκλεπτυσμένο γούστο για μια ευχάριστη διαμονή. Η μια βίλα μας είναι 250τ.μ. με τρια επίπεδα, και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, τραπεζαρία, κουζίνα, και 4 μπάνια. Στους χώρους της μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 8 άτομα. Οι υπόλοιπες δυο είναι 140μ., με 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, και μπάνιο. Παρέχεται δωρεάν wifi σε όλους τους χώρους και οι βίλες μας είναι εξοπλισμένες με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκεύες. 

Ζήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα και στο υδρομασάζ που διαθέτουν ξεχωριστά οι βίλες μας, ενώ στον καταπράσινο κήπο τους έκτασης 3.000μ. υπάρχει και μπάρμπεκιου σε καθεμία από αυτές για να ψήσετε μαζί με την παρέα σας. Οι βίλες μας επίσης μπορούν να φιλοξενήσουν τα πιο εντυπωσιακά παρτυ, και διάφορες άλλες κοινωνικές εκδήλωσεις. 

Επικοινωνία