Σουίτες στο Ρέθυμνο

  • City And Sand Suites

Το CITY AND SAND SUITES είναι μόλις ένα βήμα μακριά από την παραλία. Παραθαλάσσια καταλύματα με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλα τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες στην καρδιά της πόλης.

Οι  δύο σουίτες μας μπορούν να φιλοξενήσουν έως 8 άτομα είναι σχεδιασμένες για  ζευγάρια και μικρές οικογένειες ταξιδιώτες

που απολαμβάνουν τις διακοπές τους με εξαιρετική εξυπηρέτηση και εξωτερικό jacuzzi .

Οι εγκαταστάσεις με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων περιλαμβάνουν κουζίνα με φούρνο, πλυντήριο πιάτων και internet υψηλής ταχύτητας

Η Σουίτα μας SAND μπορει να φιλοξενήσει μεχρι 5 άτομα ,διαθέτει ένα επίπεδο διαμέρισμα με 2 ιδιωτικά υπνοδωμάτια (1 master με ιδιωτικό μπάνιο), 1 επιπλέον μπάνιο, έναν υπέροχο χώρο με την κουζίνα και το ατμοσφαιρικό σαλόνι με θέα στην ιδιωτική βεράντα.

Το καθιστικό περιβάλλεται από τον κήπο και το πιο χαλαρωτικό ιδιωτικό τζακούζι σπα νερού. Η Sand Suite διαθέτει smart τηλεόραση, ασύρματο internet, χρηματοκιβώτιο και κλιματισμό.

Το ίδιο αντίστοιχα παρέχει και η CITY σουΐτα μας με δυνατότητα φιλοξενίας  μέχρι 3 ατόμων, με όλες τις όμορφες παροχές οπως, smart τηλεόραση, ασύρματο internet, χρηματοκιβώτιο, κλιματισμό και βεράντα με ιδιωτικό τζακούζι σπα νερού!

Επικοινωνία

Μάχης Ποταμών 22, Παλιά Πόλη Ρέθυμνο, 74131, Ρέθυμνο

6947773966  

https://cityandsandsuites.gr/contact/