Συσκευασία Τυποποίηση Εμπόριο ελαιόλαδου στα Δολιανά

  • Αφοι Φούφα

Από το 1960 μέχρι σήμερα, η ελαιουργική μονάδα των Αφών Η. Φούφα Α.Ε. έχει ξεχωρίσει για την υποδειγματική παραγωγή και άριστη ποιότητα των προϊόντων της. Έχει δημιουργήσει μια σύγχρονη μονάδα τυποποίησης μέσα σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 2.000 τμ.

 

Η παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας ανέρχεται στη συσκευασία και τυποποίηση στους 80 τόνους ανά 8ωρο και στο ραφινάρισμα των ελαίων στους 7 τόνους ανά 8ωρο.

 

Μια πλήρης αυτοματοποιημένη μονάδα ραφιναρίσματος για το ραφινάρισμα του ελαιολάδου και των σπορέλαιων για την παραγωγή προϊόντων διαφόρων ποιοτήτων.

Tέσσερα υπερσύγχρονα συστήματα γεμίσματος δοχείων και φιαλών κάθε είδους χωρητικότητας από 250 ml έως 5ltr για υψηλή παραγωγική δυνατότητα.

Ένα πλήρως εξοπλισμένο χημείο που βρίσκεται σε συνεχή λειτουργία για τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων που παράγονται καθημερινά. Παράλληλα η εταιρεία έχει τη δυνατότητα εξειδικευμένων ποιοτικών ελέγχων σε μόνιμα συνεργαζόμενο εργαστήριο χημικών αναλύσεων.

Η μηχανογράφηση των διοικητικών και των γραμματειακών υπηρεσιών επιτρέπει στην εταιρεία την ταχεία και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών και προμηθευτών.

Επικοινωνία