Λογιστής στην Πετρούπολη

  • Βασίλης Κατσαρός

Το λογιστικό  μας γραφείο με την πολυετή πείρα του στα φοροτεχνικά θέματα μπορεί να προσφέρει τις γνώσεις του σε κάθε ιδιώτη η επαγγελματία. Η ενημέρωση μας στις καθημερινές φορολογικές αλλαγές είναι  ο τρόπος για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Με σημαντική εμπειρία σε φορολογικά, φοροτεχνικά και εργατικά θέματα, το γραφείο μας αναλαμβάνει την μηχανογραφική τήρηση όλων των κατηγοριών βιβλίων ( απλογραφικά -διπλογραφικά) του Κ.Φ.Α.Σ. κάθε μορφής επιχείρησης και την παρακολούθηση αντιμετώπιση όλων των φορολογικών, ασφαλιστικών και λοιπών υποχρεώσεων.

Σας περιμένουμε να ενημερωθούμε από κοντά για τα θέματα σας.

  • Σύσταση Εταιριών

    Η επιλογή της κατάλληλης νομικής μορφής είναι μια σημαντική απόφαση που καλείται να πάρει ο επιχειρηματίας κατά της ίδρυση μιας επιχείρησης. Σε αυτή την επιλογή είναι απαραίτητη η συνεργασία του τόσο με νομικό όσο και με φοροτεχνικό σύμβουλο. Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν απαιτούν εμπειρία και γνώση των διατάξεων που ισχύουν έτσι ώστε να ληφθεί η ορθότερη απόφαση.
    Εδώ έρχεται το γραφείο μας να συζητήσει μαζί σας και αφού ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας , συγκρίνουμε όλες τις μορφές των επιχειρήσεων, αναλύοντας σας τα τυχόν πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα τους. Λαμβάνοντας υπόψη τα ισχύοντα προγράμματα επιχορήγησης ή επιδότησης, αλλά και τους ισχύοντες αναπτυξιακούς νομούς, σας προτείνουμε την κατάλληλη επιλογή για εσάς.Καλύπτοντας λοιπόν πλήρως την έναρξη της νέας επιχείρησης, το γραφείο μας αναλαμβάνει:
    Την σύσταση όλων των τύπων των εταιριών



Επικοινωνία