Καθαρισμός κτιρίων στον Άγιο Δημήτριο

  • Different Service

Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και δέκα χρόνια στον Άγιο Δημήτριο Αττικής με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε πλοία καθώς και σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, δήμους, κοινότητες και διάφορα άλλα κτίρια.

Προσφέρουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας σε νοικοκυριά και επαγγελματικά κτίρια. Μεταξύ άλλων στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται, η απεντόμωση, η συντήρηση του καυστήρα πετρελαίου φυσικού αερίου, ο καθαρισμός μονοκατοικιών και πολυκατοικιών, η έκδοση των κοινοχρήστων, η αναγόμωση των πυροσβεστήρων, ο καθαρισμός και το βάψιμο φωταγωγών, ο καθαρισμός δεξαμενών πετρελαίου, η τοποθέτηση καθοδικής προστασίας, η τοποθέτηση συντήρηση φίλτρων νερού, ο καθαρισμός και η συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα κατέταξαν την Different Service σε μία από τις πλέον ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.

Ακόμη αναλαμβάνουμε: Αρχικό καθαρισμό κτιρίων, καθαρισμό νεόδμητων οικιών, καθαρισμό εξοχικών κατοικιών, καθαρισμό ξενοδοχείων, καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων, καθαρισμό επαγγελματικών χώρων, καθαρισμό γραφείων, καθαρισμό αποθηκευτικών χώρων, καθαρισμό εταιρειών καθώς και συντήρηση τους σε μηνιαία ή και εβδομαδιαία βάση, Καθαρισμό στρωμάτων και καναπέδων, καθαρισμό χαλιών, βιολογικό καθαρισμό σαλονιών, παρέχονται υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης η επιχείρηση είναι καθαρά ελληνική.

Επικοινωνία

  • Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!Έκαναν πολύ σωστά την δουλειά τους!!!!...άργησαν απλά λίγο να δώσουν την προσφορά

  • Εγγύηση όλα τα προϊόντα τους και υπηρεσίες τους!!!

Ερεσού 22, 17341, Άγιος Δημήτριος

2109328019   6980559248  

2109328019

https://www.different-service.gr