Μονώσεις στο Αιγάλεω

  • Monotica

Η εταιρεία μας στο Αιγάλεω ασχολείται με τον τομέα των  μονώσεων σε κτίρια. Εργαζόμαστε με μεγάλη συνέπεια σε όλη την Ελλάδα με ειδικές τιμές εντός Αττικής και γραπτή εγγύηση με μορφή ρήτρας. Δείτε αναλυτικά  έργα μας και εφαρμογές σε ταράτσες όπως και ποια υλικά περιλαμβάνουν. Μάθετε για την οικονομική προσφορά μας και ενημερωθείτε για τις μονώσεις ταρατσών : Συμβατική, ανεστραμμένη, ελαφρού τύπου, με ασφαλτόπανα, πολυεστέρα, Hyperdesmo, μεμβράνες pvc.

Βασικές εφαρμογές της εταιρείας

 

περιλαμβάνουν την στεγανοποίηση -  υγρομόνωση ταράτσας, θερμομόνωση εξωτερικών τοίχων κτιρίων, και την κατασκευή κονιαμάτων ελαφρού και βαρέως τύπου για οποιαδήποτε ανάγκη της κάθε επιφάνειας.

 κατασκευάζει θερμομόνωση με ελαφρά μπετά όπως περλιτομπετόν ή αφρομπετόν κυψελωτής δομής με θερμομονωτικές ιδιότητες.

Συστήματα μονώσεων

 Όλα τα συστήματα μονώσεων που κατασκευάζει η εταιρεία φροντίζει να ακολουθούν πιστά όλα τα πρότυπα ISO και CE όπως και τους ορισμούς της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων.

 

Χαμηλό R και λ

 

Πάντα φροντίζει τα συστήματα που κατασκευάζει να έχουν πολύ χαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας και υψηλό συντελεστή R (θερμική αντίσταση) Ώστε να προσφέρει το καλύτερο δυνατό θερμομονωτικό αποτέλεσμα στους μονωμένους χώρους.

 

Υλικά μόνωσης

 

Στεγανωτικά υλικά που εφαρμόζει η μονωτικά περιλαμβάνουν γεωυφάσματα,  μεμβράνες αποστράγγισης, ασφαλτόπανα και μεμβράνες tpo, υγρό sbs λάστιχο και καουτσούκ PVC.

 

Εγγύηση 25 ετών

 

Παρέχει γραπτή εγγύηση για όλα της τα έργα κλιμακωτά από 5 έως 25 έτη που αφορά την καλή λειτουργία τις εκάστοτε εφαρμογής :  θερμομονωτικότητα σε βάθος χρόνου,  καλή λειτουργία της στεγάνωσης και ανθεκτικότητα των υλικών, αποφυγή καθιζήσεων του υποστρώματος των μονώσεων

 

Υπηρεσίες

Μονώσεις Ταρατσών - Κτιριακών Εγκαταστάσεων - Ενεργειακή Αναβάθμιση, Μονωτικά Υλικά, Ασφαλτικές Μεμβράνες - Ασφαλτοπανα Όλων Των Τύπων, Μεμβράνες Pvc - Στεγανοποίηση - Μόνωση Ταράτσας.



Επικοινωνία

Μυριοφύτου 30, 12242, Αιγάλεω

2102381855  

https://www.monoseis-monotica.gr

  • Δευτέρα8.00 - 20.00

  • Τρίτη8.00 - 20.00

  • Τετάρτη8.00 - 20.00

  • Πέμπτη8.00 - 20.00

  • Παρασκευή8.00 - 20.00

  • Σάββατο8.00 - 18.00

  • Κυριακήκλειστά -