Κέντρο αισθητικής στην Αθήνα - Αμπελόκηποι

  • Γεωργαντά Ναταλία

Το Georganta Pharmacy Cosmetics  σας καλωσορίζει στον κόσμο της υγείας και της ομορφιάς στο διαδίκτυο.

Η έμπνευση για τη δημιουργία του ιστοχώρου μας  προήλθε από την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για γρήγορη, άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Είμαστε εδώ για όλους εσάς που αναζητάτε υψηλή ποιότητα προϊόντων και εγγυημένη παροχή υπηρεσιών γρήγορα και απλά.

Διαθέτουμε προϊόντα των περισσότερων εταιρειών που ασχολούνται με το χώρο της ομορφιάς και της υγείας όπως της VICHY, AVENE, LIERAC, FREZYDERM, APIVITA, GALENIC, KlORANE, lA ROCHE POSAY, KORRES, PHYTO, RENE, A-DERMA, DUCRAY, SKINCODE, NUXE, BIODERMA, ROGER&GALLET, WELEDA, HERBATINT, FROIKA, C VITAL ATACHE, SYNCHROLINE, CASTALIA, MEY, SEBAMED, GEWHOL, AVEENO, MUSTELA, FAIR HAIR, ELGYDIUM, MD PROFESSIONEL, INPA, SCHOLL, τα οποία προορίζονται για άτομα όλων των ηλικιών και προτιμήσεων. Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν σε εκπληκτικές τιμές και επιπλέον επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας.

Η επικοινωνία μαζί σας είναι άμεση και ευχαρίστως παρέχουμε συμβουλές για οποιαδήποτε τυχόν απορία σας. Το Georganta Pharmacy Cosmetics  είναι διαρκώς μαζί σας και φροντίζει για την άρτια εξυπηρέτηση σας.

Με σεβασμό στον άνθρωπο,

 

Ναταλία Γεωργαντά

  • ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Επικοινωνία

Λ. Αλεξάνδρας 119, Πλησίον ΙΚΑ, 11475, ΑΘΗΝΑ - Αμπελόκηποι

2109850598   2106461855  

http://www.georgantapharmacycosmetics.eu