Ενοικίαση σκαφών αναψυχής στην Καλαμάτα

  • Messinia Sailing

 Ισως είναι η ιστορία,το καταπληκτικό κλίμα,η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση  ή η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων που απεικονίζουν αυτήν την εικόνα της Μεσσηνίας και της Ελλάδας γενικότερα. Για τον λάτρη της ιστιοπλοίας και της φύσης είναι όλα τα πιο πάνω σύν  αυτό το αίωνιο δέσιμο μεταξύ Μεσσηνίας θάλασσας και φύσης. 

Κάνωντας ιστιοπλοία στις θάλασσες και τα νησιά της Μεσσηνίας μαγεύεστε από την οπτασία του βαθυγάλανου ουρανού, τα πεντακάθαρα γαλάζια νερά, ακτές και παραλίες μοναδικής ομορφιάς που σας κόβουν την ανάσα.

Η γή της Μεσσηνίας γεμάτη από Μυκηναϊκά ανάκτορα, βενετσιάνικα κάστρα, μουσεία, βυζαντινές εκκλησίες , μοναστήρια,πανύψηλα καταπράσινα ή χιονισμένα  βουνά με φαράγγια καταράκτες, πανέμορφα σπήλαια, πέτρινα γεφύρια και χωριά,καλλιεργήσιμες εκτάσεις με ελιές,συκιές και αμπέλια, προσμένει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες που θα θελήσουν, ταξιδεύοντας να ανακαλύψουν τις τόσες ομορφιές και τα καλά κρυμμένα μυστικά της.

Η Messinia Sailing  είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στον χώρο των ημερήσιων ιστιοπλοικών κρουαζιέρων και ναυλώσεων σκαφών αναψυχής για διάφορες εκδηλώσεις.

Επίσης παρέχουμε πρακτική εξάσκηση ιστιοπλοίας και υπηρεσίες θαλαμηγών.

Δεν χρειάζετε να έχετε πείρα ιστιοπλοίας. Εχουμε πολύχρονη πείρα στην ιστιοπλοία και την θάλασσα και  προσφέρουμε στους πελάτες καλεσμένους μας ένα συνδιασμό υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, επαγγελματισμού και υπευθυνότητας σε όλες τις δραστηριοτητές μας.

Επιλέξτε την κρουαζιέρα που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας καθώς και όποιες θαλάσσιες δραστηριότητες θέλετε στο σκάφος ή στην παραλία.

                                                                                                                                                                                                       

 

 Η MY GREEN LIFE ειναι δημιούργημα του ενθουσιασμού των πελατών μας για την αυθεντική Μεσσηνία που τους γνωρίζουμε μέσα από τις ιστιοπλοικές κρουαζιέρες και της αγάπης μας για την Μεσσηνία και Ελλάδα.

Οι οικολογικές εκδρομές της  MY GREEN LIFE προσφέρουν στους καλεσμένους και πελάτες μας την ευκαιρία να βιώσουν καταπληκτικές και αυθεντικές εμπειρίες από την κουλτούρα και πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά της Μεσσηνίας και Ελλάδας.

Αυτός ο ευλογημένος από τους Μυθικούς Θεούς τόπος είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μας και θα θέλαμε να σας την δείξουμε και να μοιραστούμε μαζί σας την παρθένα Φύση, την ιστορία-την φιλοξενία , τους ανθρώπους και τις απασχολήσεις τους μέσα από συναρπαστικές εκδρομές και περιπετειωδεις δραστηριότητες, σε συνδυασμό με την θάλασσα και την ιστιοπλοία.

Οι προτεινόμενες εκδρομές και δραστηριοτήτες μας μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις αναγκες σας .  Οι μεγαλύτερες ομάδες μπορούν να μοιραστούν σε διάφορες δραστηριότητες (ιστιοπλοία-αρχαιολογικές και ιστορικές εκδρομές-πεζοπορία-ιππασία και άλλες οικολογικές δραστηριότητες.) Διαλέξετε τις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν και φτιάξτε το δικό σας πρόγραμμα.

Λειτουργούμε όλο τον χρόνο. Ο καιρός στην Μεσσηνία είναι πάντα συμμαχός μας.

Ακόμη και όταν βρέχει και φυσά είμαστε διαθέσιμοι για ιστιοπλοία  για τους λάτρεις της αδρεναλίνης. Για το ιστιοφόρο ποτέ δεν ισχύει απαγορευτικό απόπλου. Θα πρέπει όμως να έχετε το κατάλληλο ντύσιμο.  Οι εκδρομές μας είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο μιας και η Μεσσηνία είναι πανέμορφη όλες τις εποχές και οι πολιτιστικές δραστηριότητες και ενασχολήσεις των κατοίκων διαφέρουν κάθε εποχή.

 

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε μια αυθεντική Μεσσηνία και Ελλάδα με τους τρόπους που μόνο εμείς γνωρίζουμε.





Επικοινωνία

Ναυαρίνου 43, ( Κεντρικό Λιμάνι, Προβλήτα 23 ), 24100, Καλαμάτα

2721090859   6977464602   6950523370  

http://www.messiniasailing.com/


My GReen LIFE, Εμπειρίες Παράδοσής & Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Ναυαρίνου 43, ( Κεντρικό Λιμάνι, Προβλήτα 23 ), ΤΚ 24100, mygreenlife@messiniasailing.com

6977464602, 6950523370