Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στον Χολαργό

  • Στογιάννης Εμμανουήλ

Το Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Στογιάννης Εμμανουήλ είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα στον χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η επιτυχημένη μας πορεία οφείλεται σε διάφορους παράγοντες:

Καθηγητές με άριστη επιστημονική κατάρτιση: Οι καθηγητές μας διαθέτουν πτυχία Master και Ph.D. και έχουν εξειδίκευση στο αντικείμενο που διδάσκουν. Η εμπειρία τους και η βαθιά γνώση του αντικειμένου τους τους επιτρέπει να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση.

Συνεχής επιμόρφωση: Οι καθηγητές μας είναι ανεπίσημα φοιτητές και συνεχίζουν να ενημερώνονται για τις νέες εξελίξεις και τις σύγχρονες διδακτικές και παιδαγωγικές μεθόδους. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι οι μαθητές μας λαμβάνουν την πιο ενημερωμένη εκπαίδευση.

Χρήση σύγχρονων διδακτικών-παιδαγωγικών μεθόδων: Εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, ώστε να κρατάμε ττο ενδιαφέρον και την συμμετοχή των μαθητών. Αξιοποιούμε τις προηγμένες τεχνολογίες και τα διαδραστικά εκπαιδευτικά εργαλεία για να διευκολύνουμε την κατανόηση και την εφαρμογή των μαθημάτων.

Έμφαση στην κατ' οίκον μελέτη: Αναγνωρίζουμε τη σημασία της κατ' οίκον μελέτης για την επιτυχία των μαθητών. Επιβάλλουμε καθημερινό έλεγχο στην προσκόμιση των εργασιών τους και παρέχουμε συμβουλές για τη βελτίωση της αυτοοργάνωσης και της μελέτης τους.

Ποικιλία τμημάτων: Σχεδιάζουμε ευέλικτα τμήματα με βάση τις ανάγκες και το επίπεδο των μαθητών. Αξιοποιούμε την απόλυτη ομοιομορφία στο επίπεδο των μαθητών για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική πρόοδό τους.

Εξατομικευμένη αξιολόγηση: Δίνουμε έμφαση στη συνεχή αξιολόγηση των μαθητών μας. Πραγματοποιούμε τρίωρα διαγωνίσματα εκτός προγράμματος μαθημάτων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους

Επικοινωνία

Ασπασίας 76-78, 15561, Χολαργός

2106512099   2106547322  

https://www.stogiannis.edu.gr/?


Χολαργός: Ασπασίας 69, ΤΚ 15561

2106519142


ΙΑΝ - ΦΕΒ - ΜΑΡ - ΑΠΡ - ΙΟΥΝ - ΙΟΥΛ - ΑΥΓ - ΣΕΠ - ΟΚΤ - ΝΟΕ - ΔΕΚ