Αθλητικά είδη στον Πειραιά

  • SPORT GALLERY - SPORTWORLD BUSINESS

Η SWB είναι δημιούργημα του Ηλία Αρμόδωρου παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή & καταξιωμένου επιχειρηματία εμπορίας ειδών ποδοσφαίρου με παρουσία στον χώρο πάνω από 20 χρόνια. Η Sport Gallery αποτελεί τον εμπορικό βραχίονα της λιανικής αθλητικών ειδών με δραστηριότητα μεσω δικτύου φυσικών σημείων πώλησης σε Ν. Ηράκλειο και Πειραιά αλλα και με ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης το οποίο και λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2014.

 Η εταιρία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη των μεγαλύτερων αθλητικών σημάτων παγκοσμίως όπως Nike, Adidas, Reebok, Puma, Asics, Champion, Arena, Quiksilver,  Salomon που δραστηροποιούνται και στην Ελλάδα.

 Πλέον των συνεργασιών με τις παραπάνω αθλητικές εταιρίες η Sport Gallery εισάγει αποκλειστικά και διαθέτει στην Ελληνική αγορά την συλλογή της MITRE Αγγλικής εταιρίας με ιστορία πάνω από 200 χρόνια και εξειδίκευση στα ποδοσφαιρικά είδη.

 Η διοικητική ομάδα της εταιρίας αποτελείται από μια ομάδα νέων στελεχών (Κώστας Χονδροκούκης και Γιώργος Αρμόδωρος) που έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών τους αναλύοντας τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς & προσβλέποντας στην δυναμική που διαμορφώνει το ηλεκτρονικό εμπόριο δημιούργησαν σχεδίασαν και υλοποίησαν το SportGalerry.gr

 Συνδυάζοντας την συσωρευμένη εμπειρία ετών στον χώρο του αθλητικού εμπορίου και ενισχύοντας την με αποτελεσματικά εργαλεία επικοινωνίας και προώθησης το SG στοχεύει να ικανοποιήσει τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού πελάτη και να μετατρέψει μια ηλεκτρονική συναλλαγή σε απόλυτη καταναλωτική εμπειρία.

Επικοινωνία

ΤΣΑΜΑΔΟΥ & ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 26, 18531, Πειραιάς

2104125095-6655000  

http://www.sportgallery.gr