Γραφείο ιδιωτικών ερευνών στην Αθήνα

  • MARATHON INVESTIGATIONS

Είμαστε μια ομάδα ερευνών με ειδίκευση στις εμπορικές και ιδιωτικές υποθέσεις. Πέρα από τις βάσεις μας στην Ελλάδα, διαθέτουμε επίσης ενεργούς συνεργάτες σε Τουρκία, Βουλγαρία, Κύπρο, Ρουμανία, Αλβανία, Σερβία, Π.Γ.Δ. Μακεδονίας, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο (U.K.) και Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (Η.Π.Α.). Περιστασιακά αναλαμβάνουμε επίσης έρευνες τοπικής κλίμακας σε άλλα τμήματα των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η δεινότητα μας βασίζεται κυρίως στο γεγονός ότι όλοι μας έχουμε εμπειρία στους τομείς της ερευνητικής δημοσιογραφίας και της οικονομικής ανάλυσης. Το υπόβαθρο αυτό μας έχει εφοδιάσει με ένα εκτενές δίκτυο αξιόπιστων πηγών, με δυνατότητες προσπέλασης στα υψηλότερα επίπεδα (Υπουργεία Οικονομικών,  κοινοβουλευτικές παρατάξεις, επιχειρηματικοί ηγέτες, δικαστικό σύστημα, υπηρεσίες ασφαλείας, εμπορικά συνδικάτα, κ.ά.).

Συγκεκριμένα, δραστηριοποιούμαστε σε επιχειρηματικές, εμπορικές και ιδιωτικές έρευνες, αναζητήσεις σε δημόσια αρχεία (τοπικός Τύπος και internet), δημιουργία εταιρικών και προσωπικών προφίλ, νομικο-οικονομικό έλεγχο, ιατροδικαστικές έρευνες και διερεύνηση απάτης, δικηγορική υποστήριξη σε αγωγές, κτλ.

Σε επίπεδο προσωπικών υποθέσεων, ασχολούμαστε με την ανίχνευση προσώπων και περιουσιακών στοιχείων, παρακολουθήσεις, αστικές και ιδιωτικές διαμάχες, συζυγικές και οικογενειακές υποθέσεις, κτλ.

Στην Αθήνα, η ομάδα μας έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις και εταιρίες ερευνών σε σταθερή βάση από το 2001. Στους τρέχοντες πελάτες μας περιλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρίες στο χώρο των επιχειρηματικών ερευνών, καθώς και μικρότερες επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Μερικές από τις πρόσφατες μας υποθέσεις περιλαμβάνουν:

  • Τον ελληνικό σύνδεσμο γνωστής πολυεθνικής που φαίρεται να διενεργούσε καμπάνια δωροδοκιών για την εξασφάλιση συμβολαίων παγκοσμίως, ειδικά στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Η υπόθεση αυτή έχει καλυφθεί εκτενώς από το διεθνή Τύπο.
  • Υποθέσεις δωροδοκιών για άλλες Ολυμπιακές συμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της σύμβασης υπηρεσιών ασφαλείας σε μεγάλη κλίμακα.
  • Υποθέσεις Ελλήνων, Κυπρίων και Τούρκων εφοπλιστών, τραπεζιτών, μεσιτών, τηλεπικοινωνιακών φορέων και άλλων επιχειρηματιών, αναμεμιγμένων σε συνεργασίες και συγχωνεύσεις συμφερόντων Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης.
  • Διερεύνηση της νομιμοποίησης ("ξεπλύματος") χρήματος ρωσικής προέλευσης σε Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο.
  • Δραστηριότητες offshore εταιριών-προκάλυψης στην Κύπρο.
  • Μεγάλο αριθμό υποθέσεων οικογενειακής φύσης, διαζυγίων, κηδεμονίας, ειδικά ατόμων ξένης υπηκοότητας που ζουν ή ταξιδεύουν σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επικοινωνία