Διαχωριστικά γραφείων στην Αθήνα - Νέος Κόσμος

 • Athinaiki Techniki

Η εταιρία μας στο Νέο Κόσμο  ασχολείται με τα διαχωριστικά γραφείων. Ξεκινήσαμε πριν χρονια, την δραστηριότητά μας  δυναμικά από το χώρο των κινητών χωρισμάτων και κουφωμάτων αλουμινίου με ειδικές εφαρμογές πάνω σε προφίλ αλουμίνιου.

Για οποιαδήποτε χρήση προορίζεται αυτή, βάζοντας την εταιρεία στην πρώτη θέση προτίμησής επιλογής της από τους πελάτες στην ελληνική αγορά. Για να κρατήσουμε αναβαθμισμένες τις υπηρεσίες μας χρησιμοποιούμε υλικά από τη διεθνή αγορά και προσαρμόζουμε τις κατασκευές μας σε οποιοδήποτε χώρο. Όλες οι κατασκευές είναι λυόμενες και λύνονται πολύ εύκολα αν χρειαστεί να μεταφερθούν σε άλλο χώρο.

 • Γυάλινα διαχωριστικά.

  31-07-2021

  Είναι συστήματα κινητών ή σταθερών διαχωριστικών με δομικό στοιχείο το κρύσταλλο. Ο συνδυασμός των δυο βασικών υλικών, κρύσταλλο και αλουμίνιο, εξασφαλίζει ένα τελικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητας και χαρακτηρίζεται από την διαφορετική αισθητική του σε σχέση με τις άλλες σειρές χωρισμάτων γραφείου. Τα διάφανα κρύσταλλα προσφέρουν  διαύγεια, φωτεινότητα, καθαρότητα, λειτουργικότητα, εξασφαλίζουν την επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων για ομαδικότητα και την οπτική επαφή στους εργασιακούς χώρους. Εναλλακτικά, όταν θέλουμε να αποκλείσουμε μέρος ή ολόκληρη την οπτική επαφή, το επιτυγχάνουμε με κατεργασία αμμοβολής ή εκ των υστερών επικόλληση αυτοκόλλητων film, σε όλη ή μέρος της επιφάνειας της με σχέδιο, ή ακόμα και το λογότυπο της εταιρείας ή του τμήματος, δημιουργώντας ιδιωτικοποίηση και αυτονομία του χώρου, σύμφωνα με τις επιθυμίες του χρήστη. Υπάρχουν σειρές για μονά, διπλά και τριπλά κρύσταλλα, καθώς και άπλα, triplex  laminate, ή squirt ψημένα σύμφωνα με DIN 52337, ανάλογα με την σειρά και τον τύπο των χωρισμάτων.

  Υπάρχουν δύο τύποι διαχωριστικών. Ο τύπος με καθέτους ορθοστάτες αλουμινίου και ο τύπος χωρίς τους ορθοστάτες.

   

 • Χρήση των χωρισμάτων γραφείου .

  20190218000000

  Τα γυάλινα χωρίσματα γραφείων πλέον έχουν γίνει μια σταθερή τάση στο σχεδιασμό και την διαμόρφωση των χωρών γραφείων. Αυτό δεν ισχύει μόνο για μεγάλους και ευρύχωρους χώρους εργασίας αλλά πολύ συχνά τοποθετούνται και σε μικρά γραφεία ιδιωτικών εταιρειών. Έτσι παρακάτω θα δούμε ποια είναι τα πέντε βασικά πλεονεκτήματα μιας τέτοιας επιχειρηματικής και αρχιτεκτονικής λύσης.

   

   

  Σύγχρονα, ποιοτικά γυάλινα διαχωριστικά συστήματα γραφείων. Read more http://athinaikitechniki.gr/service/%ce%b3%cf%85%ce%ac%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/Πρώτο, το κύριο και βασικό πλεονέκτημα των χωρισμάτων γυαλιού είναι η διαύγεια και η τέλεια και αξεπέραστη οπτική τους εμφάνιση. Κανένας άλλος σχεδιασμός που εκτελεί την ίδια λειτουργία δεν μπορεί να προσφέρει μια τέτοια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Τα γυάλινα χωρίσματα δεν περιορίζουν μόνο το χώρο και ρυθμίζουν τη θέση στο χώρο εργασίας αλλά διακοσμούν κυριολεκτικά τον χώρο γραφείου και προσθέτουν φως και αίσθηση διαφάνειας.

  Δεύτερο, τα γυάλινα χωρίσματα είναι σε μεγάλη ζήτηση λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργούν . Το διάφανα διαχωριστικά με κρύσταλλα , σε αντίθεση με τις αδιαφανείς δομές άλλων υλικών όπως panel, τυφλά με μοριοσανίδες τοίχοι γυψοσανίδα  κλπ., δεν δημιουργούν την εντύπωση ενός κλειστού μικρού και αποπνικτικού  χώρου. Το φυσικό φως του ήλιου εισχωρεί εύκολα στο χώρο εργασίας κάθε εργαζομένου. Είναι πολύ πιο ευχάριστο και ευκολότερο να εργαστείτε σε φυσικό φωτεινό και διαυγή χώρο.

  Τρίτο, λάβετε υπόψη την φιλικότητα προς το περιβάλλον του υλικού από το οποίο κατασκευάζονται τα χωρίσματα του γραφείου. Το γυαλί είναι απαλλαγμένο από επιβλαβείς αναθυμιάσεις, δυσάρεστες οσμές και άλλους αρνητικούς παράγοντες είναι ανακυκλώσιμο όπως και ο σκελετός των χωρισμάτων που συνήθως είναι αλουμινίου. Η καθαριότητα και η ασφάλεια, η αντοχή και η αξιοπιστία είναι μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα των χωρισμάτων γυαλιού για το γραφείο.

  Γυάλινα διαχωριστικά γραφείου, διαχωριστικά από τζάμι, για γραφείο.

  Τέταρτο, δεν πρέπει να υποτιμάται η δυνατότητα  μετακίνησης των χωρισμάτων (αποξήλωση – επανατοποθέτηση), ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τις εργασιακές ανάγκες που μας προκύπτουν κατά διαστήματα . Επιπλέον, αυτές οι δομές παρέχουν την ευκαιρία να προγραμματιστεί η θέση των χώρων εργασίας του προσωπικού του γραφείου, καθώς το γυαλί παίρνει τις απαραίτητες διαστάσεις. Αν το γυάλινο χώρισμα δεν είναι απαραίτητο σε ένα συγκεκριμένο μέρος, μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς ή να εγκατασταθεί σε μια νέα θέση σε μέγεθος και διαστάσεις του γυαλιού και το άνοιγμα το επιτρέπει.

  Πέμπτο, και ίσως το πιο σημαντικό πλεονέκτημα των χωρισμάτων γυαλιού γραφείων είναι η ανθεκτικότητα και η απόλυτη ασφάλεια τους. Τέτοιες δομές κατασκευάζονται μόνο από ασφαλές γυαλί (triplex με μεμβράνη ασφάλειας η security με σκλήρυνση).

  Τα γυάλινα χωρίσματα στο γραφείο ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα μεταξύ του προσωπικού των επισκεπτών, εξωτερικών συνεργατών κλπ. . Αυτό βοηθάει όλους να εργάζονται  πιο αποτελεσματικά και έτσι μπορεί να βελτιώσει την απόδοση της επιχείρησης σε μεγάλο βαθμό, γεγονός που τελικά οδηγεί σε εξοικονόμηση χώρου , χρόνου, χρημάτων και πόρων.

  Με την παγκόσμια αύξηση του ανταγωνισμού, είναι σημαντικό για μια εταιρεία να εργάζεται παραγωγικά και να βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού. Η προσέλκυση ενός νέου πελάτη τα τελευταία χρονιά  γίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Το γυάλινο χώρισμα προσφέρει μια ευχάριστη, μοντέρνα εμφάνιση και αίσθηση στο γραφείο.

 • Γιατί να προτιμήσουμε αλουμίνιο.

  20190128000000

  Γιατί να προτιμήσουμε αλουμίνιο (Πηγή: Περιοδικό «Aluminium Magazine»)

  Τα τελευταία 30 χρόνια, η κατανάλωση αλουμινίου για εφαρμογές στην οικοδομική δραστηριότητα τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς, παρουσιάζει μια σταθερή και συνεχή αύξηση, αφού το εύρος των διαφορετικών χρήσεων που αυτό βρίσκει εφαρμογές, έχει διευρυνθεί σημαντικά. Σήμερα, το αλουμίνιο είναι γνωστό για την χρήση του στην κατασκευή υαλοπετασμάτων, πορτοπαραθύρων και άλλων κατασκευών, που βρίσκουν εφαρμογή από τις προθήκες των καταστημάτων μέχρι τις μεγάλες υπερκατασκευές για εμπορικά κέντρα και αθλητικά στάδια. Το υλικό αυτό, χρησιμοποιείται επίσης εκτεταμένα για εξωτερικά υαλοστάσια και στέγες, για πάνελς και διαχωριστικά, για συστήματα θέρμανσης και εξαερισμού, για προκατασκευασμένα κτίρια, καθώς επίσης για θερμοκήπια και αίθρια. Επίσης, εξέδρες, σκάλες, κάγκελα, είναι μεταξύ των άλλων διαδεδομένων εφαρμογών του αλουμινίου στη κατασκευαστική βιομηχανία.

  Το σημαντικό αυτό υλικό οφείλει την επιτυχία του στον τομέα της δόμησης σ’ ένα μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων, μεταξύ των οποίων μπορούν να αναφερθούν:

  • Τα προϊόντα αλουμινίου που χρησιμοποιούνται στις οικοδομές έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ απαιτούν μικρή – σχεδόν αμελητέα – συντήρηση.
  • Η μεγάλη αντοχή του υλικού σε συνδυασμό με το μικρό του βάρος, επιτρέπει στους αρχιτέκτονες να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ιδιαιτέρων προδιαγραφών, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν τα φορτία στα στοιχεία του σκελετού.
  • Τα προϊόντα από αλουμίνιο που προορίζονται για χρήση στην οικοδομή, κατασκευάζονται από κράματα (περιέχουν μικρές ποσότητες, μέχρι 1,5%, από άλλα στοιχεία όπως μαγγάνιο, μαγνήσιο, πυρίτιο) τα οποία έχουν υψηλή αντοχή, είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, δεν διαβρώνονται και διατηρούν όλες τις χαρακτηριστικές τους ιδιότητες για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Το υλικό προσφέρει στους μηχανικούς και αρχιτέκτονες μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού. Η διεργασία της διέλασης (παραγωγή προφίλ) προσφέρει μια ατέλειωτη ποικιλία προφίλ σε σχήματα και τύπους. Επίσης, το αλουμίνιο μπορεί να κοπεί, να τρυπηθεί, να καμπυλωθεί, να συγκολληθεί είτε στο κατασκευαστικό, είτε στο εργοτάξιο.
  • Το αλουμίνιο μπορεί να ανοδιωθεί ή να βαφεί και έτσι αφ’ ενός μεν να ικανοποιήσει τις διακοσμητικές απαιτήσεις του σχεδιαστή, αφ’ ετέρου δε να αυξήσει την φυσική του αντοχή και αντιδιαβρωτική του συμπεριφορά, προσφέροντας παράλληλα μια επιφάνεια εύκολη στο να καθαρισθεί.
  • Είναι καλός αγωγός της θερμότητας, που όμως σε μερικές εφαρμογές αυτό μπορεί να είναι μειονέκτημα. Εντούτοις, όταν απαιτείται, αυτή η ιδιότητα μπορεί να ξεπεραστεί με το κατάλληλο σχεδιασμό του προφίλ και με την χρήση θερμομονωτικών “διακοπών”, που κατασκευάζονται από ειδικά υλικά. Με τον τρόπο αυτό το αλουμίνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή, για παράδειγμα, παραθύρων που έχουν μεγάλη θερμομόνωση.
  • Το αλουμίνιο, πρακτικά, δεν απαιτεί συντήρηση, εκτός από τον συνήθη καθαρισμό, στοιχείο που μεταφράζεται σ’ ένα μεγάλο πλεονέκτημα από πλευράς κόστους κατά την διάρκεια ζωής του προϊόντος.

  Εκτός από τα οφέλη λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών ιδιοτήτων, το αλουμίνιο προσφέρει επίσης, μεγάλα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα, μερικά από τα οποία είναι:

  • Τα προϊόντα αλουμινίου που προορίζονται για τις οικοδομές, μπορούν να ανακυκλωθούν πλήρως πολλές φορές, εξοικονομώντας ενέργεια και πλουτοπαραγωγικές πηγές.
  • Αν και το αλουμίνιο μπορεί να ανακυκλωθεί πολλές φορές, διατηρεί τα αρχικά υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Έτσι, για παράδειγμα, τα στοιχεία ενός παραθύρου μπορούν να ανακυκλωθούν και να παραχθούν και πάλι στοιχεία για την κατασκευή ενός νέου παραθύρου ή βεβαίως για την κατασκευή οποιουδήποτε άλλου προϊόντος αλουμινίου.

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των προϊόντων αλουµινίου

  Το αλουμίνιο έχει ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ιδιότητες, που του δίνουν συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων υλικών και το καθιστούν το ιδανικότερο υλικό για πλήστες οικοδομικές εφαρμογές. Μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτά είναι η σχέση της αντοχής προς το βάρος του, η ασφάλεια, η αντοχή, η ευελιξία στον σχεδιασμό, τα θερμομονωτικά του χαρακτηριστικά κά. Πιο αναλυτικά:

  Η σχέση της αντοχής προς το βάρος

  Η μεγάλη τιμή του λόγου της αντοχής του αλουμινίου ως προς το βάρος του, είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της χρήσης του στην βιομηχανία κατασκευών. Η πυκνότητα του αλουμινίου είναι 2,7 που σημαίνει τρεις φορές μικρότερη της πυκνότητας του χάλυβα. Με την κατάλληλη κραμματοποίησή του, μπορούν να επιτευχθούν τα επιθυμητά όρια των μηχανικών χαρακτηριστικών που απαιτεί η κάθε συγκεκριμένη εφαρμογή. Τα στοιχεία αλουμινίου συγκριτικά, προσφέρουν μεγάλη αντοχή και ακαμψία, καθιστώντάς τα ιδιαίτερα κατάλληλα για εφαρμογές, όπως πλαίσια πορτών και παραθύρων. Η ακαμψία του υλικού εξασφαλίζει ότι ενώ είναι λεπτά, τα πλαίσια του αλουμινίου παραμένουν σταθερά κάτω από κανονικές καταπονήσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στα υψηλά κτίρια, όπου απαιτείται σταθερότητα των προσόψεων, των υαλοπετασμάτων και των παραθύρων.

  Οι προσόψεις αλουμινίου έχουν μια συνεχώς αυξανόμενη χρήση για την κάλυψη κτιρίων. Αυτού του είδους οι προσόψεις βελτιώνουν την εμφάνιση των κτιρίων και αυξάνουν την αντοχή τους. Η μεγάλη αντοχή του αλουμινίου σε σχέση με το βάρος του, είναι μια από τις ιδιότητες που το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για εφαρμογές επικάλυψης. Επιπλέον, το μικρό βάρος του υλικού, επιτρέπει την εύκολη επεξεργασία του στο εργοτάξιο, μειώνοντας έτσι το κόστος μεταφοράς των τελικών προϊόντων.

  Τα πάνελς που κατασκευάζονται από φύλλα αλουμινίου με ειδικό βάρος 2 ως 3 Kg/mμπορούν να μεταφερθούν με τα χέρια, αποφεύγοντας την χρήση βαριών ανυψωτικών μηχανημάτων. Τα πάνελς αλουμινίου, εκτός από το πλεονέκτημα του μικρού βάρους, προσφέρουν αντοχές ίδιες με αυτές που προσφέρουν άλλα εναλλακτικά υλικά. Η υψηλή αντοχή και το μικρό βάρος έχουν σαν αποτέλεσμα την μικρότερη καταπόνηση των σημείων στήριξης. Έτσι, οι διαστάσεις του φέροντος σκελετού μπορούν να μειωθούν. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα ιδιαίτερα σημαντικό στις περιπτώσεις προσόψεων σε υψηλά κτίρια.

  Ασφάλεια

  Το αλουμίνιο ικανοποιεί τις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων για ένα δυνατό και ασφαλές υλικό. Για παράδειγμα, το αλουμίνιο σαν μέταλλο, δεν καίγεται και ως εκ τούτου, στους κανονισμούς πυραντοχής, κατατάσσεται σαν άκαυστο υλικό. Τα κράματα αλουμινίου τήκονται στους 650 οC περίπου (μια θερμοκρασία που επιτυγχάνεται μετά από μεγάλη διάρκεια παραμονής σε φωτιά). Αυτή όμως η συμπεριφορά, θεωρείται από τους ειδικούς σαν πλεονέκτημα. Οι οροφές βιομηχανικών κτιρίων και οι εξωτερικές επικαλύψεις, όλο και περισσότερο κατασκευάζονται από πάνελς λεπτών φύλλων αλουμινίου, που μπορούν να σχεδιασθούν έτσι ώστε να τήκονται κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης πυρκαγιάς. Με τον τρόπο αυτό, ανοίγει το κτίριο επιτρέποντας την διαφυγή του καπνού και της θερμότητας, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των θερμοκρασιών στο φέροντα σκελετό, ενώ παράλληλα διευκολύνεται η κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σαν αποτέλεσμα, ο φέρον σκελετός του κτιρίου μπορεί να σωθεί, αποφεύγοντας την ανάγκη για ανακατασκευή του κτιρίου από την αρχή ή την πλήρη κατεδάφισή του. Παράλληλα, στην πυρκαγιά, τα πάνελς αλουμινίου δεν εκπέμπουν επικίνδυνα αέρια καύσης.

  Όταν απαιτείται μεγάλη ασφάλεια, σχεδιάζονται ειδικά πλαίσια από αλουμίνιο για παράθυρα και πόρτες που εξασφαλίζουν προστασία σε περιπτώσεις εκρήξεων, πυροβολισμών ή διαρρήξεων. Στις περιπτώσεις αυτές, ενώ το βάρος των τζαμιών είναι πολύ μεγάλο, το συνολικό βάρος της κατασκευής παραμένει σε χαμηλά επίπεδα εξ αιτίας της χρήσης πλαισίων από αλουμίνιο και έτσι διευκολύνεται η λειτουργικότητά τους.

  Αντοχή

  Τα προϊόντα αλουμινίου έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής. Γύρω μας συναντάμε πολλές αποδείξεις της ανθεκτικότητας του μετάλλου. Τέτοια γνωστά παραδείγματα είναι: τα φύλλα αλουμινίου που τοποθετήθηκαν πριν εκατό και πλέον χρόνια στην εκκλησία San Gioacchino στη Ρώμη, τα στοιχεία αλουμινίου που τοποθετήθηκαν στο Empire State στην Νέα Υόρκη το 1935 (είναι το πρώτο κτίριο όπου χρησιμοποιήθηκε ανοδιωμένο αλουμίνιο), ή το άγαλμα του Έρωτα που για ένα αιώνα βρίσκεται στο μέσον της πλατείας Piccadilly Circus του Λονδίνου. Όλα τα παραπάνω παραδείγματα βρίσκονται σε θαυμάσια κατάσταση σήμερα.

  Το αλουμίνιο δεν απορροφά υγρασία, δεν διογκώνεται, δεν συρρικνώνεται, δεν ρηγματώνεται, δεν υφίσταται γήρανση όπως συμβαίνει με τα οργανικά υλικά και δεν απαιτεί προστασία από τις υπεριώδες ακτινοβολίες. Επιπλέον, τα κράματα αλουμινίου (που περιέχουν μαγνήσιο, μαγγάνιο και πυρίτιο) συνδυάζουν την υψηλή μηχανική αντοχή με την αποτελεσματική αντοχή σε καιρικές ή ατμοσφαιρικές επιδράσεις, τόσο σε βιομηχανικό όσο και θαλάσσιο περιβάλλον. Σαν αποτέλεσμα, τα προϊόντα αλουμινίου στην κατασκευαστική βιομηχανία έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν απαιτούν συντήρηση πέραν ενός απλού καθαρισμού για αισθητικούς κυρίως λόγους.

  Κάτω υπό δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες, ιδιαίτερα σε βιομηχανικές περιοχές, η αντοχή του αλουμινίου στη διάβρωση είναι μια ιδιότητα ιδιαίτερα σημαντική. Αυτή η ιδιότητα εξασφαλίζει επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής σε εφαρμογές όπου τα διάφορα στοιχεία δεν είναι εύκολο να ελεγχθούν μετά την ολοκλήρωση του κτιρίου. Η φυσική αντοχή του αλουμινίου σε διάβρωση, επιτυγχάνεται με την γρήγορη δημιουργία στην επιφάνειά του ενός μόνιμου και σταθερού στρώματος φυσικού οξειδίου του αλουμινίου, επιτυγχάνοντας την αδρανοποίηση του υλικού. Ακόμη και αν ξυθεί, το οξείδιο ξαναδημιουργείται αμέσως. Τα λεπτά φύλλα αλουμινίου χρησιμοποιούνται επίσης για την προστασία άλλων οικοδομικών υλικών, όπως για παράδειγμα στα θερμομονωτικά πάνελς. Καθώς το αλουμίνιο δεν απορροφά υγρασία, η επικόλληση φόιλ αλουμινίου στα μονωτικά υλικά τα προστατεύει από την διείσδυση της υγρασίας. Τα λεπτά σε πάχος και ελαφριά σε βάρος φύλλα αλουμινίου ή πάνελς, χρησιμοποιούνται επίσης στις στέγες και στους τοίχους βιομηχανικών κτιρίων.

  Το αλουμίνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ανοδιωμένο είτε βαμμένο. Το αποτέλεσμα είναι μια ελκυστική επιφάνεια που μπορεί εύκολα να καθαρισθεί με ζεστό νερό και με ουδέτερα απορρυπαντικά.

  Ευελιξία στον σχεδιασμό

  Το αλουμίνιο, προσφέρει στους μηχανικούς και αρχιτέκτονες μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού. Η διέλαση, για παράδειγμα, έχει την δυνατότητα της παραγωγής μιας μεγάλης ποικιλίας από προφίλ κατάλληλων για την παραγωγή τελικών προϊόντων. Τα πάνελς, μπορούν επίσης να παραχθούν σε επίπεδη ή καμπύλη μορφή και να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή δεξαμενών, σιλό, ή πύργων ψύξης. Η μορφοποίηση μπορεί να γίνει επίσης στο εργοτάξιο με την χρήση μεταφερόμενων μηχανημάτων. Το αλουμίνιο μπορεί να κοπεί, να τρυπηθεί να συγκολληθεί είτε στο κατασκευαστικό είτε στο εργοτάξιο.

  Τα πολύπλοκα σχήματα που μπορούν να επιτευχθούν με την διέλαση, επιτρέπουν στ&o

 • Χωρίσματα Γραφείων και λόγοι κατασκευής τους . 

  20161020000000

  Όλες οι επιχειρήσεις και γενικότερα οι επαγγελματικοί χώροι έχουν ανάγκη από καλά μελετημένους και σχεδιασμένους χώρους γραφείων. Έχοντας ένα χώρο εργασίας  καλά χωροθετημενο  και  τακτοποιημένο, δημιουργεί αισθητικά  ένα ευχάριστο , λειτουργικό και παραγωγικό  περιβάλλον  στον χώρο γραφείου .

   Είναι ζωτικής σημασίας εάν επιθυμείτε στον επαγγελματικό χώρο σας όλοι οι εργαζόμενοι  ,οι επισκέπτες  ,οι εξωτερικοί συνεργάτες να εργάζονται με άνεση  παραγωγικά και να δημιουργούν την καλύτερη δυνατή  εντύπωση προς τα έξω. να συναγωνίζονται με επιτυχία στην αγορά και αυτός είναι ο βασικός παράγοντας που  πρέπει να δώσουμε μεγάλη  προσοχή στο χώρο του γραφείου αναλογιζόμενοι το σχεδιασμό του γραφείου την διάταξη με την συμβολή των διαχωριστικών γραφείων με διαφόρους σημαντικούς  τρόπους όπως για παράδειγμα  να επιτρέπουμε τη δίοδο στο φυσικό φως στον χώρο του γραφείου μας με γυάλινα χωρίσματα  , η όταν είναι απαραίτητο  εναλλακτικά να επιτυγχάνουμε την ιδιωτικοποίηση και την αυτονομία του, αποκλείοντας την οπτική επαφή τοποθετώντας εσωτερικά των κρυστάλλων περσίδες .

  Ο πιο αποτελεσματικός  τρόπος  διαμερισματοσης  των γραφείων είναι οι κατασκευές διαχωριστικών  από γυαλί διότι εξασφαλίζουν  το μέγιστο φυσικό φως, αυτό δίνει στο χώρο μας  μια αίσθηση πολύ κομψή  και σύγχρονη με δυνατότητα να έχουν το λογότυπο της εταιρείας .Σημαντικό για τις αίθουσες συνεδριάσεων , ιδίως επειδή είναι δυνατό για να δείτε με μια ματιά αν το δωμάτιο είναι κατειλημμένη αν εργάζονται   ή όχι. Αυτό εξοικονομεί πάρα πολλές διακοπές την ώρα της συνάντησης  .

  Στον χώρο του προσωπικού παρέχει σαφείς διακρίσεις μεταξύ των διαφόρων τμημάτων και βοηθά στην ροή της  επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων . Είναι καλό για το ηθικό του προσωπικού να έχουν γραφεία με γυάλινα τοιχώματα , λειτουργούν πολύ ποιο  αποτελεσματικά διότι όταν τα διαχωριστικά  είναι συμπαγές – τυφλοί  τοίχοι με το κλείσιμο της θύρας και την έλλειψη διαφάνειας να δημιουργείτε  καχυποψία μεταξύ των μελών του προσωπικού. 

  Τα άτομα που αποτελούν  το πιο σημαντικό μέρος στο χώρο εργασίας και  είναι ζωτικής σημασίας η θέση τους  πχ Πρόεδρος , Διευθυντές κλπ έχοντας ένα καλά μελετημένο γραφείο  με καλό φυσικό φωτισμό και επαρκή ψύξη ,θέρμανση  όλες τις εποχές του χρόνου και τοποθετημένο το γραφείο τους στο σωστό σημείο με μεγάλη ορατότητα για καλύτερο έλεγχο του χώρου και του προσωπικού είναι πάντα  ποιο παραγωγικοί και  επιτυχημένοι .

  Απαραίτητη πρόβλεψη στην προμήθεια των διαχωριστικών είναι η ευελιξία που παρέχουν οι κατασκευαστές  στην εύκολη μετακίνηση και την μετατροπή μεταγενέστερα τις διάταξης  των διαχωριστικών τοίχων συμφώνα με τις κατά καιρούς ανάγκες που προκύπτουν

  Γενικότερα τα κινητά διαχωριστικά προσφέρουν ,Αντισεισμική συμπεριφορά , Ταχύτητα κατασκευής και ευελιξία  , Δυνατότητα εύκολης και άμεσης μετακίνησης  , Εξοικονόμηση χώρου λόγο του λεπτού τοιχώματος  , Εύκολη διέλευση ηλεκτρολογικών υδραυλικών και ψυκτικών οδεύσεων ,Ηχομόνωση – Θερμομόνωση – Πυροπροστασία .
   

   

 • Χωρίσματα εξωτερικών χώρων - ανεμοφράχτες - προσφορα εως 12/2015

  20161020000000

  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  (ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ)
  Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται και κατασκευάζει πτυσσόμενα διαχωριστικά αλουμινίου εξωτερικών χώρων   σε διαφορές διαστάσεις κινητά η σταθερά ( ανεμοφράκτες - ανεμοθραυστες ) ανοικτού η κλειστού τύπου,  με κρύσταλλα απλά ,security η τριπλεξ, με δυνατότητα κατεργασίας αμμοβολής η εκτύπωσης στο κρύσταλλο η εναλλακτικά  σε panel τυφλό αλουμινίου ,σε απεριόριστους χρωματικούς συνδυασμούς με πολυεστερική βαφή RAL .

  Η εγκατάσταση τους καθώς και η μετατροπή τους στην διάταξη είναι γρήγορη εύκολη και άμεση.

  Τα διαχωριστικά προτείνονται για την προστασία των καταστημάτων , cafe ,εστίασης, ξενοδοχεία κ.λ.π από τις καιρικές συνθήκες έτσι ο εξωτερικός - υπαίθριος χώρος του καταστήματος είναι σε κάθε εποχή του χρόνου παραγωγικός και έτοιμος να προσελκύσει τους πελάτες .http://www.epagelmatias.gr/εταιρεια/20650/αθηναικη-τεχνικη-αλουμινοκατασκευες-ψευδοροφες-νεος-κοσμος-αθηνα
  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  (ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ)
  Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται και κατασκευάζει πτυσσόμενα διαχωριστικά αλουμινίου εξωτερικών χώρων   σε διαφορές διαστάσεις κινητά η σταθερά ( ανεμοφράκτες - ανεμοθραυστες ) ανοικτού η κλειστού τύπου,  με κρύσταλλα απλά ,security η τριπλεξ, με δυνατότητα κατεργασίας αμμοβολής η εκτύπωσης στο κρύσταλλο η εναλλακτικά  σε panel τυφλό αλουμινίου ,σε απεριόριστους χρωματικούς συνδυασμούς με πολυεστερική βαφή RAL .

  Η εγκατάσταση τους καθώς και η μετατροπή τους στην διάταξη είναι γρήγορη εύκολη και άμεση.
  Τα διαχωριστικά προτείνονται για την προστασία των καταστημάτων , cafe ,εστίασης, ξενοδοχεία κ.λ.π από τις καιρικές συνθήκες έτσι ο εξωτερικός - υπαίθριος χώρος του καταστήματος είναι σε κάθε εποχή του χρόνου παραγωγικός και έτοιμος να προσελκύσει τους πελάτες .
  - See more at: http://www.athinaikitechniki.gr/index.php/proionta/eksoterika-xorismata-anemofraxtes#sthash.LG7fiKEj.dpuf

 • ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

  20190128000000

  Ντουλάπες αλουμινίου.

  Κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο ραμποτε η panel αλουμινίου σε ότι διάσταση επιθυμείτε προσαρμοσμένη για τον χώρο σας , με εσωτερικά χωρίσματα που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των χρηστών κυρίως για αυλές μπαλκόνια σε άπειρα χρώματα και σχέδια συρόμενες , ανοιγωμενες με ράφια κλπ. Επίσης ντουλάπια για τα ωρολόγια της ΔΕΗ και του Νερού, για τους καυστήρες κλπ. • Σύγχρονα γυάλινα ποιοτικά γυάλινα διαχωριστικά συστήματα γραφείων.

  20190128000000

  Είναι συστήματα κινητών ή σταθερών διαχωριστικών με δομικό στοιχείο το κρύσταλλο. Ο συνδυασμός των δυο βασικών υλικών, κρύσταλλο και αλουμίνιο, εξασφαλίζει ένα τελικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητας και χαρακτηρίζεται από την διαφορετική αισθητική του σε σχέση με τις άλλες σειρές χωρισμάτων γραφείου. Τα διάφανα κρύσταλλα προσφέρουν  διαύγεια, φωτεινότητα, καθαρότητα, λειτουργικότητα, εξασφαλίζουν την επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων για ομαδικότητα και την οπτική επαφή στους εργασιακούς χώρους. Εναλλακτικά, όταν θέλουμε να αποκλείσουμε μέρος ή ολόκληρη την οπτική επαφή, το επιτυγχάνουμε με κατεργασία αμμοβολής ή εκ των υστερών επικόλληση αυτοκόλλητων film, σε όλη ή μέρος της επιφάνειας της με σχέδιο, ή ακόμα και το λογότυπο της εταιρείας ή του τμήματος, δημιουργώντας ιδιωτικοποίηση και αυτονομία του χώρου, σύμφωνα με τις επιθυμίες του χρήστη. Υπάρχουν σειρές για μονά, διπλά και τριπλά κρύσταλλα, καθώς και άπλα, triplex  laminate, ή squirt ψημένα σύμφωνα με DIN 52337, ανάλογα με την σειρά και τον τύπο των χωρισμάτων.

Επικοινωνία