Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στον Γέρακα

  • ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ

Το φροντιστήριο "Λόγος και Αριθμός" βρίσκεται στον Γέρακα Αττικής (Λ. Γέρακα 29, τηλ. 210 66 16 081). Ιδρύθηκε το 2010 από τον φιλόλογο Χαράλαμπο Τσαγκόζη και τον μαθηματικό Σωτήρη Αβδάλα, οι οποίοι είναι πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου των Αθηνών. Η πολυετής πείρα των ιδρυτών του σε κεντρικά φροντιστήρια της Αθήνας αποτέλεσε το εφαλτήριο δημιουργίας του φροντιστηρίου, το οποίο στελεχώθηκε από συναδέλφους με ανάλογη εμπειρία, διάθεση για εργασία και αγάπη προς τον μαθητή. Στόχος είναι η προσφορά εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με το σεβασμό τόσο στον μαθητή όσο και στον κηδεμόνα. 

 

Για την πραγματοποίηση των στόχων μας επενδύουμε σε: 

 

Αποκλειστικά ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα 4 ή 6 ατόμων.

 

Συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών με σκοπό την ουσιαστική και έγκαιρη κάλυψη της ύλης. Η ύλη της Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ θα έχει καλυφθεί μέχρι και τις 18 Φεβρουρίου 2012 για τα θερινά τμήματα ενώ για τα χειμερινά τμήματα προβλέπεται κάλυψη της ύλης μέχρι και τις 8 Μάρτίου 2012.

 

Αυστηρό πρόγραμμα διαγωνισμάτων εκτός ωρών διδασκαλίας, το οποίο καθορίζεται και κοινοποιείται στους μαθητές και στους κηδεμόνες στα τέλη Σεπτεμβρίου κάθε σχολικής χρονίας, πάντα με συμμετοχή ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ της Ο.Ε.Φ.Ε.

 

Προσωπική προφορική εξέταση του κάθε μαθητή με σκοπό τον εντοπισμό αδυναμιών και την εμπέδωση της ύλης.

 

Συχνή και υπεύθυνη ενημέρωση κηδεμόνων (με συγκεντρώσεις στο χώρο του φροντιστηρίου αλλά ΚΑΙ με αποστολή βαθμολογικών ελέγχων επίδοσης).

 

Προγραμματισμός μελέτης των μαθητών στις περιόδους των επαναλήψεων (κυρίως Χριστούγεννα και Πάσχα) με αποστολή του προτεινόμενου ωρολόγιου προγράμματος μελέτης (σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή) στους κηδεμόνες πριν την περίοδο των διακοπών.

 

Δωρεάν συγγράμματα και εγχειρίδια των καθηγητών από τις εκδόσεις του φροντιστηρίου (βλ. σχετική ενότητα).

 

Ιδιαίτερα ενισχυτικά μαθήματα συντονισμού με το τμήμα και κάλυψης κενών.

 

Επαγγελματικό προσανατολισμό και καθοδήγηση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

 

Δυνατότητα μελέτης στο χώρο του φροντιστηρίου.

 

Υπεύθυνο καθηγητή τμήματος, ο οποίος συνεργάζεται καθημερινά με τους καθηγητές του τμήματος, παρακολουθώντας την πορεία κάθε μαθητή.

 

Φωτισμένες αίθουσες και αισθητική των χώρων που εξασφαλίζουν καλύτερη διάθεση και ενισχύουν την προσοχή του μαθητή κατά την ώρα της διδασκαλίας.

 

Τήρηση του κανονισμού καθημερινής λειτουργίας του φροντιστηρίου. 

Επικοινωνία

Λεωφόρος Γέρακα 29, 15344, Γέρακας

2106616081  

http://www.logos-kai-arithmos.gr/