Καφετέρια στο Περιστέρι

  • COSMOS BOWLING 2

Στην καρδιά της διασκέδασης της νεολαίας, δίπλα ακριβώς στην πολυσύχναστη πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια το καλύτερο -από πολλές απόψεις- Bowling Center της Αττικής και όχι μόνο. 


Η ονομασία αυτού: COSMOS BOWLING 2 και βρίσκεται στη διεύθυνση Τεύθιδος 7 στο Μπουρνάζι - Περιστέρι. Τηλ. 210-5785900 (μπορείτε να μας βρείτε εύκολα, αν κάνετε «κλικ» επάνω στον χάρτη) 

Οι συντελεστές του έχουν δημιουργήσει έναν πολύ ζεστό, μοντέρνο, πολυτελή αλλά προπάντων ασφαλή χώρο, με έμφαση την ευγενική και καλή
εξυπηρέτηση του πελάτη τους, όπου ο καθένας είτε ατομικά είτε με τη παρέα του μπορεί να απολαύσει ανάλογα με τις επιθυμίες του το αναψυκτικό, το καφέ ή και το ποτό του, διασκεδάζοντας καθημερινά από τις 10:00, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παίζοντας συνάμα BOWLING στους 15 διαδρόμους, 
ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ, ΠΙΝΚ-ΠΟΝΚ, Ηλεκτρονικά ή κάποια από τα επιτραπέζια παιχνίδια, προσφέροντας τόσο στους μικρούς όσο και στους μεγάλους φίλους μας μοναδικές και αξέχαστες ώρες διασκέδασης με εκπλήξεις, δώρα, παιδικά πάρτι, κάτω από τους ρυθμούς και ήχους χορευτικής μουσικής που επιμελούνται οι Dj's δίνοντας «ρέστα» με τον καταιγισμό ειδικών οπτικών εφέ black light κ.ά.


Εδώ θα βρείτε ένα από τα καλύτερα, φθηνότερα και πιο οργανωμένα ProShop της Αθήνας, απ' όπου μπορείτε να προμηθευτείτε (μέσα από πληθώρα διαφορετικών εταιρειών και μοντέλων) μπάλες, παπούτσια, γάντια, στέκες και πολλά άλλα διάφορα αξεσουάρ και δώρα, προκειμένου να μην λείψει σχεδόν τίποτα σε κάποιον που θελήσει να ασχοληθεί περισσότερο. Ακόμα και στην περίπτωση που ζητηθεί κάποιο προϊόν το οποίο δεν είναι εκείνη τη στιγμή διαθέσιμο, μπορούμε πολύ εύκολα να σας το παραγγείλουμε για λογαριασμό σας. 
Το μόνο που έχει να ζητήσει κάποιος από τον κ. Στέλιο Μουρτζάκη, (παλιός παίχτης, και ένα από τα «ιερά τέρατα» του Ελληνικού Μπόουλινγκ, με διακρίσεις τόσο στον Ελληνικό όσο και στον διεθνή χώρο, παλαιός προπονητής ξένων Εθνικών ομάδων) να του /της τρυπήσει μία μπάλα στα δικά του/της χέρια και δάκτυλα. 

Επιπλέον, διεξάγονται ερασιτεχνικά και συλλογικά τουρνουά, καθώς επίσης διδάσκονται τα μυστικά του Μπόουλιγκ από Δευτέρα 
έως Πέμπτη σε συγκεκριμένες ώρες, από τον κ. Τάκη Δαρζέντα (πιστοποιημένος προπονητής από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ -και όχι μόνο-), ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας, γνώστη του αθλήματος ή μη.

Επίσης κάθε Παρασκευή από τις 3:30μμ έως τις 17:00, γίνονται από τον ίδιο προπονητή ειδικές/τακτικές προπονήσεις σε παιδιά από 7 έως 12 ετών εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Κάθε Τρίτη απόγευμα υπάρχει το «κυνήγι της Κόκκινης Κορίνας» με αφάνταστες εκπλήξεις και δώρα, όπου η συμμετοχή και μόνοσαν παρατηρητής αξίζει και θα σας ανταμείψει στο έπακρο. 

Η αποκορύφωση και η μοναδικότητα που προσφέρει το Cosmos 2 -ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ- είναι η επιλεκτική δυνατότητα της απευθείας μετάδοσης των διαφόρων τουρνουά και event που διεξάγονται -και όχι μόνο- ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο -ανεξαρτήτου αριθμό επισκεπτών- μέσα από την ιστοσελίδα του στο Internet. 

Οι άνθρωποι όμως του Cosmos 2 πέρα από τις επαγγελματικές τους ενασχολήσεις, διαθέτουν και μεγάλες κοινωνικές ευαισθησίες... και αυτό όχι μόνο στα λόγια, αφού η απόδειξη αυτού βρίσκεται στον τιμοκατάλογο όπου υπάρχει ειδική ξεχωριστή κατηγορία για άτομα με ειδικές 
ανάγκες. 

Ακόμα πιο συγκεκριμένα, διεξάγονται αποκλειστικά στον ίδιο χώρο και σε απόλυτη συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών(Ε.Ο.Α.Κ.) τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μπόουλινγκ Κωφών (ανδρών-γυναικών) με συμμετοχή αθλητών και Συλλόγων από ΟΛΗ την Ελλάδα, καθώς επίσης και το Κύπελλο Ελλάδος Κωφών.
Συνάμα προπονείται και η Εθνική Ομάδα Μπόουλινγκ κωφών (άνδρες και Γυναίκες) που εκπροσωπούν επάξια την χώρα μας στους Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες που γίνονται ανά την Υφήλιο, καθώς επίσης και στην Ολυμπιάδα κωφών, χαρίζοντάς μας πολλές και υψηλές διακρίσεις.

Επισκεφτείτε λοιπόν με την παρέα σας το Cosmos Bowling 2 στο Περιστέρι και είμαστε σίγουροι ότι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης 

Επικοινωνία

ΤΕΥΘΙΔΟΣ 7, 12132, Περιστέρι

2105785900  

http://www.cosmos2bowling.gr/