Χρώματα στο Πέραμα

  • Wilckens Yacht Paints

Η εταιρεία μας Wilckens Farben GmbH ιδρύθηκε το 1845 και μέσα από συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη, αναγνωρίζεται πλέον ως η κυρίαρχη δύναμη στην παρασκευή χρωμάτων στην Γερμανία. Με τα ανακαινισμένα εργοστάσια τόσο στην Γερμανία οσο και γύρω ανά τον κόσμο είμαστε σε θέση να παράγουμε νέες τεχνολογίες στα προϊόντα καθώς και χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας (tailor-made).


Στόχος μας είναι η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας χρησιμοποιώντας καθαρές πρώτες ύλες, τηρώντας πάντοτε τους εγχώριους και διεθνής κανονισμούς και συνθήκες για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος, ενώ παράλληλα προσφέροντας οικονομετεχνικές λύσεις προς όφελος των πελατών μας.

Στην νέα σειρά ναυτιλιακών χρωμάτων και προϊόντων της Wilckens Yachtline.

Η χρήση των ναυτιλιακών χρωμάτων και επιχρισμάτων δεν προστατεύουν μόνο το σκάφος κατά της γήρανσης αλλα παρέχουν και ενα διακοσμητικό περίβλημα το οποίο συντελεί στην διατήρηση της μακρόχρονης αξίας του.

Ακολουθώντας τις οδηγίες και συμβουλές για την σωστή εφαρμογή τους γλυτώνετε χρόνο και χρήμα δημιουργώντας όμορφες προστατευτικές επιφάνειες για τα σκάφη και κότερα σας.
 

Επικοινωνία

Λ. Δημοκρατίας 209, 18863, Πέραμα

2104412234   2104410328  

http://www.yachtline.gr