Φροντιστήριο ξένων γλωσσών στη Θεσσαλονίκη

  • Speak

Δευ - Παρ: 10:00 π.μ. - 10:30 μ.μ. Σαβ: 10:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Στο Ινστιτούτο SPEAK ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ δεν υπάρχουν τάξεις. Υπάρχουν ταχύτατα επίπεδα σπουδών. Τα σύγχρονα μέσα και οι μοντέρνοι χώροι διδασκαλίας αποτελούν το φυσικό πόλο έλξης και τη συνισταμένη για μια άνετη και λειτουργική παρουσία στο χώρο εκπαίδευσης. Το αυστηρά επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό αποτελείται από καταξιωμένους - συχνά αλλοδαπούς - καθηγητές, με μεγάλη εμπειρία και με υψηλή ικανότητα μεταδοτικότητας. Η απόδοση των σπουδαστών ελέγχεται συχνά με αποτέλεσμα οι ελλείψεις και οι αδυναμίες να βελτιώνονται συνεχώς. Ο σπουδαστής έχει τη συνεχή παρακολούθηση των καθηγητών του αλλά και των εκπαιδευτικών συμβούλων σε θέματα που έχουν σχέση με τις επιδόσεις του. Η συνεχής αξιολόγηση των καθηγητών εισάγει τη μελέτη του ανθρώπινου παράγοντα στη διδασκαλία κάτι που τα SPEAK ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ θεωρούν βασική προϋπόθεση της παιδείας. Το ποσοστό επιτυχίας των σπουδαστών στις εξετάσεις είναι πάντα υψηλό και με μεγάλα scores. Οι σειρές των βιβλίων σε όλες τις γλώσσες έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή ώστε να συμφωνούν απόλυτα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και έχουν τέτοια δόμηση ώστε να επιτυγχάνεται σύντομα και χωρίς ταλαιπωρία το επιθυμητό αποτέλεσμα.

SPEAK Ξένες Γλώσσες

 

20 + 1 ξένες γλώσσες: Εσείς ποια γλώσσα θέλετε να μάθετε;

 

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK μιλάμε 20 + 1 ξένες γλώσσες, γεγονός που μας καθιστά το μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό Ινστιτούτο Ξένων Γλωσσών στη Βόρεια Ελλάδα. Το υψηλότατο επίπεδο της ομάδας καθηγητών μας, η σωστή φιλοσοφία και προσέγγιση της κάθε ξένης γλώσσας, η έξυπνη επιλογή της ύλης και των βιβλίων, η ευελιξία, εμπειρία και ταχύτητά μας, βοηθάνε τους σπουδαστές μας να σημειώνουν εντυπωσιακές επιδόσεις και υψηλά ποσοστά επιτυχίας, κάθε φορά.

 

Όλοι οι καθηγητές μας είναι έμπειροι φιλόλογοι, εγγενείς ή φυσικοί ομιλητές των ξένων γλωσσών που διδάσκουν, και αντιμετωπίζουν την κάθε μία γλώσσα ως ζωντανό οργανισμό. Το μάθημα οργανώνεται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ενδιαφέρον, διαδραστικό, διασκεδαστικό, γρήγορο, ουσιαστικό. Οι σπουδαστές μας, ανάλογα με το επίπεδο, το ζητούμενο, αλλά και το χρόνο που μπορούν να διαθέσουν, εντάσσονται στα κατάλληλα, για τη δική τους περίπτωση, τμήματα.

 

Τόσο οι ευρύχωρες, μοντέρνες αίθουσές μας, όσο τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα αλλά και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό μας, μας επιτρέπουν απόλυτη ευελιξία, ταχύτητα και κυρίως την εξατομικευμένη, ομοιογενή διαμόρφωση τάξεων. Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK είμαστε σε θέση να σχηματίζουμε όλο το χρόνο τμήματα ενηλίκων, εντατικά και μη, διαμορφώνοντας ομάδες με άξονα το στόχο, το χρόνο κι επίπεδο του κάθε ένα από τους σπουδαστές μας. Όπως ακριβώς οι καθηγητές μας αξιολογούνται αδιάλειπτα, έτσι και οι σπουδαστές μας γνωρίζουν πως έχουν πάντοτε στο πλευρό τους επαγγελματίες της ξένης γλώσσας που τους υποστηρίζουν, τους ενθαρρύνουν, τους εμπνέουν και προλαβαίνουν τις αδυναμίες και τις ελλείψεις τους έγκαιρα κι αποτελεσματικά. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε τη σωστή εκμάθηση της ξένης γλώσσας: Στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών SPEAK ο σπουδαστής μαθαίνει να μιλά, να εκφράζεται και να σκέφτεται πάνω στην ξένη γλώσσα της επιλογής του! Νιώθει αυτοπεποίθηση και συνδέεται με την ξένη γλώσσα, την Ιστορία, τον Πολιτισμό, την Κοινωνία της.

 

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για την ψυχολογία κι επιτυχία των σπουδαστών, το να δίνουν εξετάσεις σε γνώριμο χώρο, κοντά σε οικείους ανθρώπους. Γι’αυτό και είμαστε το επίσημο εξεταστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη των Σουηδικών, της Αραβικής γλώσσας, των Τουρκικών και της Κινεζικής γλώσσας. Οι νέες μας διώροφες εγκαταστάσεις, στην καρδιά της πόλης, στην οδό Τσιμισκή 80, κάνουν τη μετακίνηση και πρόσβαση των σπουδαστών μας πανεύκολη και πολύ βολική. Ιαπωνικά, Κινεζικά, Κορεατικά, Αραβικά, Σουηδικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Ρωσικά, Αλβανικά, Ρουμάνικα, Βουλγάρικα, Τουρκικά, Σερβικά, Πολωνικά, Τσέχικα, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Αγγλικά. Δικαιολογίες, τέλος. Εσείς ποια γλώσσα θα μάθετε; 

 

Επικοινωνία