Ακρυλικά προϊόντα στην Σίνδο

  • Acrilix

Η εταιρία ACRILIX ΑΕ  ιδρύθηκε από τον Κ. Καμάρη και τον Κ. Τριανταφυλλίδη το 1981 και αποτελεί σήμερα μια καλά οργανωμένη και προηγμένη τεχνολογικά επιχείρηση, στον τομέα της ανάπτυξης, του σχεδιασμού, της κατασκευής κι επεξεργασίας ακρυλικών προϊόντων (φύλλα, καθρέπτες, βέργες, σωλήνες).

 

H ACRILIX παράγει και διαθέτει μέσω του δικτύου διανομής της, αλλά και των συνεργατών της, μια μεγάλη ποικιλία ακρυλικών ειδών που καλύπτουν κάθε ανάγκη προβολής, παρουσίασης, διαφήμισης και προστασία για όλα σχεδόν τα προϊόντα της αγοράς (εξοπλισμού καταστημάτων, επιγραφές, οπτικά, υποδήματα, ένδυση κ.α.)

 

Συνεργάζεται με εργοστάσια και βιοτεχνίες για την κατασκευή ειδικών εξαρτημάτων, ενώ προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε πολλούς τομείς επιχειρήσεων.

 

Το τμήμα σχεδιασμού της ACRILIX  αναλαμβάνει την υλοποίηση πολύπλοκων κατασκευών (ειδικών παραγγελιών) σε ποσοστό που καλύπτει το 50% της παραγωγής της. Εξάγει προϊόντα και κατασκευές στην Ευρώπη, αλλά και διεθνώς.

 

Οι παραγωγικές της εγκαταστάσεις καλύπτουν 3000τ.μ. ιδιόκτητου χώρου στην ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, ενώ η ετήσια παραγωγή & επεξεργασία ακρυλικών προϊόντων, ξεπερνάει τους 150τόνους.

 

Διαθέτει υπερσύχρονο εξοπλισμό σχεδιασμού (AutoCAD), διαχείρισης, κοπής και επεξεργασίας ακρυλικών φύλλων και προφίλ (CD/CAM, CNC Router, LASER) και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000. Απασχολεί έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να ανταποκρίνεται στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της εγχώριας και διεθνούς αγοράς, ενώ συνάπτει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής ακρυλικών στην Ευρώπη.

 

Στον χώρο του εργοστασίου, λειτουργεί μόνιμη έκθεση με μεγάλη ποικιλία ακρυλικών προϊόντων. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το e-shop της εταιρίας www.acrilix.gr όπου θα βρείτε πάνω από 1000 κωδικούς.

 

Επικοινωνία