Γραφείο τουρισμού στην Αθήνα - Μεταξουργείο

  • Olympic Lines

Το γραφείο μας "olympic lines" έχει την έδρα του στην Αθήνα και σας προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορεία στην Κεντρική Ευρώπη και Μολδαβία. Γνωστή για την άψογη εξυπηρέτηση μας, προσφέρουμε υψηλές παροχές στους πελάτες μας. Οι αναχωρήσεις  μας για Μολδαβία γίνονται  κάθε Σάββατο και Κυριακή από Αθήνα. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη από Chisinau.

Δραστηριοποιούμαστε 25 χρόνια με ασφάλεια στον χώρο του τουρισμού διαθέτουμε καινούργια και σύγχρονα λεωφορεία και αναλαμβάνουμε και την εξυπηρέτηση αποστολής  δεμάτων από την Πελοπόννησο, τηλέφωνο επικοινωνίας 6978444083 και 6977338025.

Με τα λεωφορεία μας θα ταξιδέψετε άνετα αφού διαθέτουν κλιματισμό, οθόνες τηλεόρασης και δωρεάν wifi σε όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Η εταιρία μας, διαθέτει  έμπειρο προσωπικό του θα σας βοηθήσει να ταξιδέψετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Σκοπός μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση στις απαιτήσεις σας. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά στο γραφείο μας!

Σας προσφέρουμε: τακτική λεωφορειακή γραμμή Αθήνα-Μολδαβία και Μολδαβία-Αθήνα, εισιτήρια λεωφορείου, αποστολή δεμάτων με συνέπεια κι ασφάλεια.

Επικοινωνία

  • This is a very good company and it has all the services!!!!