Catering στην Ρόδο

  • ΟΜΟΡΦΟΣ

Αγαπητέ Φίλε και Συνεργάτη.

 

Πιστεύουμε να συμφωνείτε ότι σ’ αυτήν την εποχή του έντονου ανταγωνισμού χρειάζονται γνώσεις και προσπάθειες για την ανάπτυξη και διατήρηση ικανοποιητικών προϊόντων.

 

H Εταιρεία “ΟΜΟΡΦΟΣ” δημιουργήθηκε από αυτήν την ανάγκη.

Ανάγκη που υπήρχε στην τόσο παρεξηγημένη και πολλές φορές όχι άδικα, αγορά του έτοιμου νωπού φαγητού.

Έτσι το έτος 1988 δημιουργήσαμε την Εταιρεία “ΟΜΟΡΦΟΣ” η οποία ξεκίνησε από μια μικρή βιοτεχνία σε ένα ενοικιαζόμενο χώρο με 11 άτομα προσωπικό και κάνοντας πρωταρχικό στόχο την ποιότητα βρέθηκε σε λίγο χρονικό διάστημα σε ιδιόκτητο χώρο 5 στρεμμάτων με σύγχρονες εγκαταστάσεις στις οποίες απασχολούνται 20 άτομα προσωπικό.

Όμως από την παραγωγή του φαγητού, κρατήσαμε μακριά την αυτοματοποίηση και παρόλο το ακριβότερο κόστος μια ομάδα ειδικευμένων προσωπικού κάτω από την καθοδήγηση του πρώτου μάγειρα παρασκευάζει το φαγητό “ΟΜΟΡΦΟΣ” όπως ακριβώς θα το έκανε η κάθε νοικοκυρά.

Γιατί για μας είναι πολύ βασικό το να είσθε σίγουροι για την ποιότητα και νοστιμιά που προσφέρετε στους πελάτες ή προσκεκλημένους σας αφού εσείς είσθε οι τελικοί αποδέκτες ευχαριστήριων ή παραπόνων.

H ποιότητα και ο επαγγελματισμός μας μας τοποθέτησαν στην πρώτη θέση της αγοράς και από εκεί βλέπουμε το μέλλον.

H Εταιρεία “ΟΜΟΡΦΟΣ” διαθέτει πιστοποίηση ISO την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Τελειώνοντας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε για ακόμη μια φορά ότι η πολιτική μας είναι να σας προμηθεύσουμε προϊόντα υψηλής γεύσης και ποιότητας με τις ποιο δυνατόν ανταγωνιστικές τιμές.

Επικοινωνία

Λεωφόρος Ρόδου - Μαριτσών, Παστίδα, 85106, Ρόδος

2241047445  

2241048145

http://www.omorfos-catering.com/