Είδη σπιτιού στο Περιστέρι

  • Katoikiashop - Klr

Η επιχείρηση μας στο Περιστέρι ασχολείται με την πώληση ειδών σπιτιού και τηλεφωνίας.

 

Το  Katoikiashop  δραστηριοποιείται στην  Ελληνική αγορά από το 2013, με κύρια έδρα τον Πειραιά και σημείο παραλαβής - αποθήκη στο Περιστέρι Αττικής όπου και διανέμει τα προϊόντα της . Η εταιρία ανήκει στον Όμιλο εταιρειών της KLR GROUP LTD – KLR GROUP M.IKE , με επιτυχημένη διαδρομή τα τελευταία 6 χρόνια στον χώρο του Επίπλου , Στρωμάτων, Είδη Φωτισμού, Εστίασης, , Ηλεκτρικά Είδη, Είδη Θέρμανσης, κλπ.

 

Το προσωπικό της εταιρείας στελεχώνεται από άρτια καταρτισμένους συνεργάτες, το οποίο ολοένα και αυξάνεται , καθώς η εταιρεία μεγαλώνει και έτσι δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας. Η της KLR GROUP LTD – KLR GROUP M.IKE , επενδύει σε ανθρώπινους πόρους. Στηρίζει τους ανθρώπους της και τους εκπαιδεύει για το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα των υπηρεσιών που θέλει να προσφέρει στους πελάτες τη

 

Το βασικό αντικείμενο εργασιών της εταιρείας είναι το λιανικό ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και η χονδρική πώληση Στρωμάτων , Επίπλων ειδών Θέρμανσης & φωτισμού . Πιο συγκεκριμένα η KLR GROUP LTD ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία όλων των ειδών και τύπων λαμπτήρων Led , Φωτιστικών , Στρωμάτων , Επίπλων , Τζάκια , Σόμπες & σε επίπεδο λιανικής πώλησης επίσης, διατηρεί ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς χονδρικής πώλησης σε επίπεδο B2B, προμηθεύοντας ένα μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών του χώρου.

 

Πέρα από τις πωλήσεις σε όλα τα επίπεδα, η εταιρεία αναλαμβάνει τεχνικές μελέτες (σε μικρά ή μεγάλα έργα), για όλα τα προϊόντα μας που χρίζουν τεχνικής μελέτης απο άριστο εξειδικευμένο Τεχνικό ( συνεργάτες ) , εξειδικευμένες στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη .

 

 

 

Επικοινωνία