Κέντρο ξένων γλωσσών στην Χαλάστρα

  • Big Ben

 Το Κέντρο ξένων γλωσσών  στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης σας ανοίγει το δρόμο για την σωστή εκμάθηση ξένων γλωσσών. Στο φροντιστήριο μας έμπειροι καθηγητές διδάσκουν Αγγλικά Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά και Τούρκικα. Στον χώρο μας λειτουργούν τμήματα μαθητών και ενηλίκων και με ταχύρρυθμη εκμάθηση.

Η καινοτομία του BIG BEN είναι ότι λειτουργούν ΚΛΕΙΣΤΑ τμήματα ως 6 ατόμων αλλά και ΑΝΟΙΧΤΑ τμήματα ως 12 ατόμων όλα σε ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ και ενάντια στη λογική των πολυάριθμων τάξεων. Οι ώρες διδασκαλίας είναι 60λεπτες (όχι 45λεπτες) έτσι ώστε να μας δίνεται η δυνατότητα επιπλέον εξάσκησης μέσα στην τάξη όπου η διδασκαλία πια γίνεται ευχάριστη χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους τεχνολογίας όπως πχ διαδραστικούς πίνακες. Έτσι, τα παιδιά ωφελούνται απ το ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ και ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, αναπτύσσοντας ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ μαθησιακές και κοινωνικές δεξιότητες μέσω της διάδρασης και της άμιλλας.

Επιπλέον, τα άρτια προγράμματα μας και η χρήση αυστηρά επιλεγμένου διδακτικού υλικού, βοηθούν τα παιδιά να ολοκληρώνουν σωστά κάθε τάξη-επίπεδο και να αποκτούν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες (γραμματική, κατανόηση κειμένου, έκθεση, listening και speaking) για τη σωστή χρήση της γλώσσας και την απόκτηση πτυχίων. Επίσης, γίνεται συνεχής εξάσκηση του προφορικού λόγου μέσω των native speakers (καθηγήτριες που έχουν ως μητρική γλώσσα την Αγγλική, Ρώσικη κτλ) όπως επίσης και προσομοιώσεις εξετάσεων ( mock) στις πτυχιακές τάξεις για ολοκληρωμένη προετοιμασία και διαχείριση χρόνου και άγχους. 

Επικοινωνία