Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ιερισσό

  • Xerxis Studios Nea Roda

Ζήστε τις πιο όμορφες διακοπές στην μαγευτική Χαλκιδική! Η επιχείρησή μας βρίσκεται κατάμεστη από τα καταγάλανα νερά της περιοχής και είναι έτοιμη να σας φιλοξενήσει με άνεση και πολυτέλεια. Τα δωμάτιά μας είναι πλήρως οργανωμένα και εξοπλισμένα, έτοιμα να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

Επιλέξτε ανάμεσα στα απλά, αλλά όμορφα επιπλωμένα στούντιο μας, που διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και κλιματισμό για να απολαύσετε τη θέα και τη δροσιά. Κάθε στούντιο διαθέτει μικρή κουζίνα με μίνι ψυγείο, καθώς και τηλεόραση με διεθνή κανάλια. Φυσικά, όλες οι μονάδες διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.

Στην επιχείρησή μας θα βρείτε πολλές επιλογές διασκέδασης και χαλάρωσης. Διαθέτουμε ενοικιαζόμενα δωμάτια με Wi-Fi, καθώς και beach bar και club crepperie για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας δίπλα στη θάλασσα. Επιπλέον, παρέχουμε parking μπροστά στη θάλασσα για την άνετη μετακίνησή σας.

Σας ενημερώνουμε ότι επιτρέπουμε κατοικίδια ζώα κατόπιν συνεννόησης, έτσι ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας με τους αγαπημένους σας φίλους.

Ελάτε να ζήσετε τις πιο αξέχαστες και χαλαρωτικές διακοπές στην επιχείρησή μας στη Χαλκιδική και αφεθείτε στην μαγεία της περιοχής και της φιλοξενίας μας!



Επικοινωνία