Φυσικοθεραπευτής στην Αγία Παρασκευή

  • Κούτσης Δημήτριος

Καλωσορίστε στο σύγχρονο φυσιοθεραπευτήριο μας στην Αγία Παρασκευή, όπου αναλαμβάνουμε όλες τις θεραπείες για την αποκατάσταση των προβλημάτων σας. Με τη βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισμού και της εξειδίκευσής μας,  σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας θεραπείες.

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας μας διαθέτει πλήρη και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, και είμαστε εξειδικευμένοι στη θεραπεία μιας ευρείας γκάμας προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών κακώσεων, αυχενικού συνδρόμου, παθήσεων νεύρων, δισκοπάθειας και οσφυαλγίας. Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές μας θα διαμορφώσουν ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα θεραπείας που θα σας βοηθήσει να επανέλθετε στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Στο φυσιοθεραπευτήριό μας, είμαστε πάντα κοντά σας με ειλικρινές ενδιαφέρον και αγάπη για τη δουλειά μας. Καθώς νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο μας, θα σας παρέχουμε την προσοχή και την φροντίδα που αξίζετε. Είμαστε διαθέσιμοι για να απαντήσουμε σε όλες σας τις απορίες και να καταλήξουμε σε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα θεραπείας που θα ανταποκρίνεται στις ατομικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την αποκατάσταση και την ευεξία.

Επικοινωνία

Αγίου Γεωργίου 2, 15342, Αγία Παρασκευή

2112137308   6937302943