Εστιατόριο Ψαροταβέρνα στο Τολό

  • Ακρογιάλι

Φροντίζουμε για θαλασσινές γεύσεις σας  ακριβώς πάνω στο κύμα. Με την καλύτερη θέα προς τα νησάκια του Τολού είμαστε έτοιμη καθημερινά να σας προσφέρουμε γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν.

Όλα ξεκινούν με ένα χαμόγελο και την  φιλόξενη στάση μας  που θα σας κάνουν  να νοιώσετε πως βρίσκεστε στον δικό σας χώρο.

Είμαστε μια οικογενειακή ταβέρνα και φροντίζουμε εδώ και χρόνια να φτάνουν στο τραπέζι σας ποιοτικά πιάτα σε χαμηλές τιμές και με ιδιαίτερες γεύσεις.

Η ταβέρνα μας  είναι ιδανική για οικογενειακές εξόδους αλλά και για μεγάλες ομάδες ατόμων μια και μπορεί να φιλοξενήσει 120 άτομα στον εξωτερικό της χώρο που καλύπτεται από σκέπαστρο (τέντα) ενώ είναι ιδανική για εκδηλώσεις.

Βασικό χαρακτηριστικό στο μενού μας είναι το ψάρι και οι θαλασσινοί μεζέδες, τους οποίους θα απολαύσετε πάνω στη Θάλασσα μαγειρεμένους με παραδοσιακό τρόπο. Είμαστε στο ιδανικό σημείο για να απολαύσετε το ουζάκι σας η την παγωμένη μπίρα με μια ωραία βουτιά στα καταγάλανα νερά  μας.

Με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να σας ετοιμάσουμε το μενού που επιθυμείτε, για την οικογένεια σας και τους φίλους σας και να το απολαύσετε κοντά μας.

Βρείτε την επιχείρηση στον Panelinios.gr, αναζητωντας για: Ακρογιάλι ψαροταβέρνα Τολό, εστιατόριο Τολό, ψαροταβέρνα Τολό, παραδοσιακή ταβέρνα Τολό

Επικοινωνία

  • Εντυπωσιακό φαγητό και σέρβις! Κάθε πιάτο ήταν καλύτερο από το άλλο!!!πολύ καλές τιμές....