Τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην Αθήνα - Άνω Πατήσια

  • Prima Dictio Τηλεγραμματεία

Η εταιρία μας προσφέρει τηλεγραμματεία 24 ώρες το 24ωρο.Ρυθμίζουμε τα Ραντεβού σας και βάζουμε τέλος στις απώλειες Απαντάμε στην επωνυμία σας, παρέχουμε πληροφορίες, απαντάμε στις ερωτήσεις των πελατών σας, κρατάμε μηνύματα, σας συνδέουμε με αυτούς που επιθυμείτε να μιλήσετε.

Τα θετικά αποτελέσματα της συνεργασίας μας είναι: υπάρχει οργάνωση, η γραμμή σας είναι πάντα ελεύθερη, απεγκλωβίζεται το κινητό σας, τέλος στην απώλεια κλήσεων - πελατών, σωστή εξυπηρέτηση πελατών, τέλος στην απώλεια του χρόνο σας, όλες οι πληροφορίες έρχονται στα χέρια σας άμεσα και οργανωμένα με τον τρόπο που εσείς επιλέγετε, (φαξ-e-mail, sms, τηλεφωνικά) χαμηλό κόστος, άμεση απόσβεση των υπηρεσιών μας, διαχειριζόμαστε τις κλήσεις σας σύμφωνα με τις οδηγίες σας, οι εξειδικευμένες γραμματείς μας διαχειρίζονται τις κλήσεις σαν να ήταν η δική σας γραμματέας.



  • Γραμματέας Αρχική Τιμή από 70€

    Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση εισερχομένων - εξερχόμενων κλήσεων, τη λήψη - αποστολή fax, καθώς και την παράδοση των εισερχόμενων μηνυμάτων σε εσάς με τις παρακάτω επιλογές: άμεση τηλεφωνική ενημέρωση σε σταθερό ή κινητό, e-mail, fax, sms. Τα μηνύματα σας φιλτράρονται και δίνεται το καθένα στον παραλήπτη του όταν υπάρχουν πολλοί συνεργάτες.

    .

    Οι καλούντες σας μας βρίσκουν πάντα προς εξυπηρέτηση τους, κάθε λεπτό της ημέρας και μάλιστα χωρίς να ενοχλείστε εσείς από ίσως άσκοπα τηλεφωνήματα.

     

    Επίσης μπορείτε να μιλήσετε με τους καλούντες αν το κρίνετε απαραίτητο από όπου κι αν βρίσκεστε (σύνδεση συνδρομητή με καλούντα).

     

    Αν έχετε προσωπική γραμματέα, λύνονται τα χέρια της γιατί με άμεση εκτροπή μπορεί να διευθετήσει εξωτερικές ανάγκες, ενώ με έμμεση εκτροπή (σε περίπτωση που δεν προλάβει την κλήση) μπορεί να οργανώνει και να διευθετεί εσωτερικές εργασίες χωρίς το άγχος των κλήσεων.

     

    Και φυσικά ξεμπλοκάρει το κινητό σας από, άσκοπες συχνά, κλήσεις. 

     

    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     

    Οι γραμματείς μας, εξειδικευμένες στο χώρο της υγείας, διαχειρίζονται τις κλήσεις και τα μηνύματα σας, με τον αποδοτικότερο δυνατό τρόπο και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που εσείς δίνετε.

     

    Εσείς έχετε χρόνο να κινηθείτε, να οργανωθείτε και να εργαστείτε καλύτερα, διότι τις κλήσεις σας τις απαντάμε είτε λείπετε, είτε είστε απασχολημένοι (ραντεβού, συνεδρίαση, κλπ).

     

    Η διαχείριση των κλήσεων και η διεκπεραίωση των μηνυμάτων διευθετούνται ανάλογα με το βαθμό αμεσότητας που εσείς έχετε ορίσει και κατόπιν οδηγιών σας.

     

    Ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο είναι η οργάνωση και διατήρηση του ημερολογίου των ραντεβού σας ώστε να επιτυγχάνεται η άρτια και ομαλή ροή τους.

    Κερδίζετε την ευελιξία των κινήσεων σας, την αύξηση της παραγωγικότητας σας, καθώς και τη σωστή επαγγελματική εικόνα σας.

    Ο βασικός μας σκοπός είναι η αύξηση της επαγγελματικής απόδοσης και της επικοινωνιακής ικανότητας των πελατών μας.

    Οργανώνουμε το πελατολόγιο ή τους συνεργάτες σας (για μια παραγωγική εκμετάλλευση ανά πάσα στιγμή).

    Μέσα από τον ειδικό σχεδιασμό του προγράμματος, μας δίνεται η δυνατότητα να αναζητούμε στοιχεία, δεδομένα καθώς και ειδικές αναφορές προόδου π.χ. στατιστικά αν το επιθυμείτε

    Αρχική Τιμή απο 70€ 

Επικοινωνία

  • Πρωτοποριακή και καινοτόμος εταιρεία που καλύπτει αμέριστα και αδιάλειπτα τις ανάγκες γραμματειακής υποστήριξης των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων!!!!