Ενοικιαζόμενα studios Λίμνη Κερίου

  • Maria Studios & Apartments

Διακοπές στην πανέμορφη Ζάκυνθο στα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας. Μέσα σε ένα πανέμορφο τοπίο από ελαιόδεντρα, πορτοκαλιές και ελληνικά φυτά φτιάξαμε τον ξενώνα μας με μεράκι για να περνάτε ευχάριστα και ξεκούραστα τις διακοπές σας.

Ευρύχωρα δωμάτια με θέα τον κήπο, πλήρως εξοπλισμένα με παροχές μαγειρικής , ιδιωτικό μπάνιο, κουζινικά σκεύη, τηλεόραση, wi-fi, κλιματισμό, βραστήρα, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο και όλες τις παροχές που χρειάζονται για μια ευχάριστη διαμονή.

Τα δωμάτια με 2 μονά κρεβάτια ή ένα διπλό είναι ιδανικά για ζευγάρια, και τα διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων κατάλληλα για οικογένειες, είναι εξοπλισμένα με 1 διπλό και 2 μονά κρεβάτια. Καθαρίζονται καθημερινά ενώ φροντίζουμε ανά τρίτη μέρα να εφοδιάζονται με φρεσκοπλυμένες πετσέτες και σεντόνια.

Η οικογένεια της Μαριέττας και του Στέφανου βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας που με έντονη την αίσθηση φιλοξενίας είναι διαθέσιμη να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και να σας βοηθήσει να γνωρίσετε τις ομορφιές του νησιού με τον καλύτερο τρόπο.

Στο πλούσιο πρωινό που θα σας σερβίρεται καθημερινά θα αναγνωρίσετε πως η Μαριέττα λατρεύει την μαγειρική. Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, φρούτα και λαχανικά του κήπου μας , καφές  ή τσάι με ζάχαρη ή μέλι και σπιτικοί λουκουμάδες  ή κέικ, όλα φροντισμένα  από την ίδια.

Ρωτήστε μας για το μενού της ημέρας και απολαύστε αυγόφετες, κρέπες, ομελέτες, αυγά, ντόπιο φρέσκο ψωμί ή του τοστ, γιαούρτι  ή γάλα με δημητριακά, ρυζόγαλο ή κρέμες καθώς και ακόμα περισσότερες γεύσεις από τα χέρια μιας σύγχρονης νοικοκυράς.

Επικοινωνία