Κάμπινγκ στο Λιτόχωρο

  • Camping GoldBeach

Στο κάμπινγκ μας στο Λιτόχωρο, θα ανακαλύψετε ένα πανέμορφο περιβάλλον, μόλις 30 μέτρα από τη θάλασσα. Παρέχουμε διάφορες επιλογές διαμονής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Έχουμε θέσεις για τροχόσπιτο ή σκηνή, καθώς και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και Bungalows με μπάνιο και κουζίνα. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε τον τρόπο διαμονής που είναι ιδανικός για εσάς.

 

Στον υπέροχο χώρο μας μπροστά στη θάλασσα, θα περάσετε αξέχαστες διακοπές με την οικογένειά σας ή την παρέα σας. Η παραλία είναι μόλις λίγα βήματα μακριά, επομένως μπορείτε να απολαμβάνετε τον ήλιο και τη θάλασσα όποτε επιθυμείτε.

Παρέχουμε επίσης διάφορες παροχές για να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες. Έχουμε ένα beach bar και ένα εστιατόριο, όπου μπορείτε να απολαύσετε γευστικά φαγητά και ποτά με θέα τη θάλασσα. Επιπλέον, διαθέτουμε κοινόχρηστες τουαλέτες και κοινόχρηστη κουζίνα

Επικοινωνία

  • Οικογενειακό camping για ηρεμία, ανάπαυση, με όλες τις απαραίτητες ανέσεις! Τέλεια το ωραιότερο μέρος μή το χάσετε..... Συγχαρητήρια!