Φροντιστήριο ανώτατης εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη

  • Δημιουργικό

Το Φροντιστήριο μας στη Θεσσαλονίκη προσφέρει μαθήματα ανώτατης εκπαίδευσης. Παρέχουμε μαθήματα υψηλών απαιτήσεων σε φοιτητές και φοιτήτριες των πανεπιστημιών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στόχος μας να προσφέρουμε τις ιδανικές προϋποθέσεις σε όσους επιθυμούν να κατακτήσουν σύντομα το πτυχίο  τους με τον σωστό τρόπο. Επιθυμούμε οι φοιτητές να περνάνε τα μαθήματα τους με καλό βαθμό και πιστεύουμε ότι η πανεπιστημιακή εκπαίδευση δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στους μαθητές.

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας να ενημερωθείτε για τα προγράμματα μας.

Προσφέρουμε: πανεπιστημιακά μαθήματα, φοιτητικά μαθήματα για ΑΕΙ, ΤΕΙ, κατατακτήριες εξετάσεις, πανεπιστημιακές εργασίες, εργασίες ΕΑΠ.

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    Πανεπιστημιακά Μαθήματα Φοιτητικά Μαθήματα ΑΕΙ ΤΕΙ:
    Θετικών Επιστημών: Μαθηματικά, Φυσική, Πληροφορική, Χημεία, Βιολογία, Γεωλογία, Δασολογία, Γεωπονία, Εφαρμοσμένη Πληροφορική Επιστημών της Θάλασσας.
    Πολυτεχνείου: Πολιτικών, Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων, Χημικών, Τοπογράφων, Παραγωγής, Περιβαλλοντολόγων, Δικτύων Τηλεπικοινωνιών, Μηχανικών. 
    Οικονομικών Σχολών: Οικονομικά, Χρηματοοικονομικά, Διοίκησης, Λογιστικής, Marketing, Διοίκησης Τεχνολογίας. 
    Θεωρητικών Επιστημών: Φιλολογία, Ιστορία, Πολιτισμός, Φιλοσοφία. 
    ΑΤΕΙ: Πληροφορικής, Ηλεκτρονικής, Αυτοματισμού, Λογιστικής, Marketing, Εμπορίας και Διαφήμισης, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δομικών Έργων, Πολιτικών Έργων Υποδομής, Μηχανολογίας, Τηλεπικοινωνιών, Οχημάτων. 
    Πανεπιστημιακές Εργασίες Φοιτητικές Εργασίες Όλων των Ειδικοτήτων: 
    Προπτυχιακές 
    Διπλωματικές 
    Πτυχιακές 
    Μεταπτυχιακές 
    Κατατακτήριες Εξετάσεις για όλες τις σχολές των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ
    Ιδιωτικές Σχολές 
    Ξένα Πανεπιστήμια Πανεπιστήμια Εξωτερικού 
    Εξειδικευμένο σε Σχολές ΕΑΠ ΑΠΚΥ: 
    ΠΛΗ ΔΕΟ ΦΥΕ ΕΛΠ ΕΠΟ ΠΛΣ ΔΙΠ ΜΒΑ ΤΡΑ ΔΜΥ ΔΠΜ ΔΤΕ ΔΧΤ ΔΥΥ ΕΚΕ ΠΣΠ ΕΚΠ ΠΣΕ ΚΦΕ ΚΠΠ ΔΙΑ ΜΣΜ ΣΦΠ ΣΜΑ ΣΔΥ

  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

    Το Δημιουργικό παρέχει επί σειρά ετών εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες όλων των σχολών της Ελλάδας και του Εξωτερικού ΑΕΙ ΑΤΕΙ ΕΑΠ και ΑΠΚΥ που επιθυμούν τη σίγουρη επιτυχία μέσα σε ένα άρτιο και ευχάριστο περιβάλλον. Προσφέρει τις ιδανικές προϋποθέσεις σε όσους επιθυμούν την επίτευξη του στόχου τους. Στόχος μας είναι ο φοιτητής να περάσει με επιτυχία το μάθημα. Διαθέτουμε τα απαιτούμενα γνωστικά εργαλεία και τον κατάλληλο τρόπο εκμάθησης για να σας λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά τις σπουδές σας, ανεξαρτήτως από το επίπεδο γνώσης που είχατε νωρίτερα. Το εξειδικευμένο προσωπικό του Δημιουργικού σάς παρέχει κάθε επιστημονική απάντηση κατά τη διάρκεια της μελέτης σας, όποτε εσείς το ζητήσετε, για την άμεση κατανόηση και λύση των αποριών σας, ακόμα και όταν δεν είναι εφικτό να βρίσκεστε μέσα σε μία διδακτική αίθουσα. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη συνεχή λειτουργία του Φροντιστηρίου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όλες τις εργάσιμες μέρες, καθώς και την ευελιξία μας να προσαρμοζόμαστε στο δικό σας δύσκολο πρόγραμμα ακόμη και το Σαββατοκύριακο, επάξια μας διακρίνουν στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και στην εκτίμησή σας!

Επικοινωνία

Γεωργίου Παπανδρέου 9, 54645, Θεσσαλονίκη

2310888690  

http://www.dimiourgiko.gr/

  • Δευτέρα09:00 - 23:00

  • Τρίτη09:00 - 23:00

  • Τετάρτη09:00 - 23:00

  • Πέμπτη09:00 - 23:00

  • Παρασκευή09:00 - 23:00

  • Σάββατο09:00 - 23:00

  • Κυριακή