Υποδήματα στην Γλυφάδα

  • Dolce And Dolce

Υποδήματα

 

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1920 όπου την ξεκίνησε ο Παππούς της οικογένειας Αντώνης Μαρμαράς έχοντας πάντα ως μοναδικό σύνθημα την ποιότητα, κατασκευάζοντας χειροποίητα δερμάτινα υποδήματα.

 

Συνεχίζοντας λοιπόν αυτή τη διαδρομή ο γιός Παναγιώτης Μαρμαράς του Αντωνίου και στη συνέχεια ο τρίτης γενιάς πλέον στο χώρο Κωνσταντίνος Μαρμαράς δημιούργησε το εμπορικό σήμα DOLCE το οποίο είναι συνδεδεμένο με τη μόδα, την ποιότητα και την άριστη τεχνογνωσία κατασκευής.

 

Σήμερα υπάρχουν πάνω από 150 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και γνωστότερες επιχειρήσεις στον κλάδο των υποδημάτων στην Ευρώπη καθώς και στις υπόλοιπες Ηπείρους. Συμμετέχει σε όλες τις εκθέσεις που γίνονται εντός Ελλάδος καθώς και σε εκθέσεις του εξωτερικού.

 

Ταυτόχρονα, στην προσπάθεια αποτελεσματικότερης κάλυψης των αναγκών του συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου της, εγκαινιάζει το νέο της brand ELLE MADE IN GREECE το οποίο έγινε γρήγορα ιδιαίτερα δημοφιλές.

 

Όλα της τα υποδήματα κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας δέρματα και φυσικά υλικά τα οποία είναι πιστοποιημένα με Ευρωπαική προέλευση υψηλών προδιαγραφών.

Επικοινωνία

Λεωφόρος Δήμαρχου Μεταξά Άγγελου 33, Ευρυάλη, (ΠΡΟΣΟΨΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ FLORIDA MALL), 16674, Γλυφάδα

2109680257  

2105152522

https://www.dolceshoes.gr/