Γραφείο τουρισμού στην Γλυφάδα

  • Brasilia Travel

Το ταξίδι που επιθυμείτε σας το κλείνουμε εμείς, Είμαστε ένα ταξιδιωτικό γραφείο με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να σας ετοιμάσουμε την εκδρομή που έχετε στο μυαλό σας.

Ελάτε από το πρακτορείο μας να σας ενημερώσουμε για τα έτοιμα πακέτα που διαθέτουμε  αλλά και για τις μεμονωμένες προτάσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε. Σας ετοιμάζουμε από ένα απλό αεροπορικό εισιτήριο μέχρι ένα ταξίδι με εξωτικό προορισμό.

Επικοινωνία

  • Εμπιστευθήκαμε το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό πρακτορείο για τον μήνα του μέλιτος μας στην Νέα Ζηλανδία, την περίοδο των Χριστουγέννων 2019-2020, ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Τους αναθέσαμε την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων, του οχήματος και των ξενοδοχείων μας. Κατά την οργάνωση του ταξιδιού πέρα από μια καθυστέρηση στην επικοινωνία όλα φαίνονταν καλά. 1. Παρότι είχε γίνει κράτηση και πληρωμή των εισιτηρίων 2 μήνες νωρίτερα, 6 μέρες πριν το ταξίδι μας, λαμβάνουμε άλλες πτήσεις από αυτές που είχαμε κάνει αρχικά κράτηση, με άλλη αεροπορική εταιρεία και άλλες ώρες άφιξης και αναχώρησης, χωρίς καμία ενημέρωση! 2. Υποτίθεται ότι θα παραλαμβάναμε από το αεροδρόμιο το όχημα μας. Από την εταιρεία που υποτίθεται είχε γίνει η κράτηση, δεν βρέθηκε ποτέ κράτηση στον όνομα μας! Επιπλέον, για να οδηγείς στην Νέα Ζηλανδία, χρειάζεσαι International driver’s permit, κάτι για το οποίο ο πράκτορας δεν μας είχε ενημερώσει ποτέ και το μάθαμε με λύπη μας όταν φτάσαμε! Από την στιγμή που ο πράκτορας είχε αναλάβει την κράτηση θεωρώ ότι θα έπρεπε να το γνωρίζει και να μας ενημερώσει εκ των προτέρων για τις απαραίτητες ενέργειες. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε μια μέρα ψάχνοντας να λύσουμε το πρόβλημα και να καταλήξουμε να νοικιάσουμε επιτόπου, σε πολύ υψηλότερη τιμή, αμάξι προκειμένου να συνεχίσουμε το ταξίδι μας. 3. Ξεκινήσαμε το ταξίδι με τα voucher των ξενοδοχείων που υποτίθεται ότι είχαν γίνει οι κρατήσεις. Το 1/3 των voucher που μας είχαν αποσταλεί δεν ίσχυαν, τα ξενοδοχεία ήταν διαφορετικά από αυτά που μας είχαν προταθεί και 2 από αυτά δεν ήταν καν ξενοδοχεία, αλλά κοιτώνες με κοινό μπάνιο και κουκέτα. Και για αυτές τις αλλαγές δεν υπήρχε καμία ενημέρωση, μέχρι να φτάσουμε στο ξενοδοχείο και μετά λύπης μας να ανακαλύπτουμε ότι δεν υπάρχει κράτηση Όταν συνέβη το περιστατικό με την ενοικίαση του αμαξιού, ο πράκτορας μας είχε υποσχεθεί ότι θα μας επιστρέψει τα λεφτά. Αυτή την στιγμή έχουν περάσει 2 μήνες, ο πράκτορας δεν έχει επιστρέψει τα λεφτά και δεν απαντά στις κλήσεις και τα mail μου. Για το ότι τα ξενοδοχεία δεν ήταν αυτά που περιμέναμε ούτε συζήτηση!