Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Άνδρο

  • Με θέα το πέλαγος

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια 'Με θέα το πέλαγος' βρίσκονται μόλις 10 λεπτά μακριά από την κεντρική πλατεία του Μπατσίου σε ένα ήσυχο καταπράσινο περιβάλλον, απολαμβάνοντας τη θέα του Αιγαίου Πελάγους.

Αποτελούν ένα σύμβολο φιλοξενίας, όπου ταξιδιώτες ή επιχειρηματίες έχουν την δυνατότητα να βρουν το καταφύγιο τους. Είτε κάποιος επισκέπτεται το Μπατσί για επαγγελματικούς λόγους, είτε για να νιώσει τον έντονο παλμό του, το ''Με θέα το πέλαγος'' είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται.

Άνετοι χώροι, χώρος στάθμευσης, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, wifi, κλιματισμός και ένα ευρύχωρο ιδιωτικό μπαλκόνι δημιουργούν δωμάτια που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Αποτελούν ιδανικά για ξεκούραση και απόλαυση σε μία ταξιδιωτική απόδραση, ή για συγκέντρωση και χαλάρωση σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. 

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του ''Με θέα το πέλαγος'' είναι το άριστο κλίμα, η ζεστασιά του οικογενειακού περιβάλλοντος και η φιλόξενη διαμονή που εγγυάται η ευγενική και πρόθυμη εξυπηρέτηση του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού μας. 

Επικοινωνία

Μπατσί, 84501, Άνδρος

2282042213   6934580862  

ΜΑΡ - ΑΠΡ - ΜΑΙ - ΙΟΥΝ