Συνεργείο φορτηγών στις Σέρρες

  • Euroservice

Επαγγελματική φροντίδα για τα φορτηγά και βαρέα οχήματα σας στις Σέρρες!

Στο συνεργείο μας, ειδικευόμαστε στο σέρβις και τη συντήρηση φορτηγών και βαρέων οχημάτων. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για επαγγελματικά φορτηγά και λεωφορεία IVECO, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις για τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Εφοδιαζόμαστε με τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη σας. Η αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα σέρβις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με μας, θα βρείτε ευρεία γκάμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τεχνολογίας Laser για ευθυγράμμιση και τοποθέτηση ABS. Επιπλέον, προσφέρουμε πλήρες σέρβις για φορτηγά και λεωφορεία, καθώς και προετοιμασία για την επιτυχημένη επιθεώρηση ΚΤΕΟ.

 

Με επαγγελματικό περηφάνια και δέσμευση για την ποιότητα, είμαστε εδώ για να φροντίσουμε για τα φορτηγά και βαρέα οχήματα σας, προσφέροντάς σας ασφάλεια και αξιοπιστία κάθε φορά που βρίσκεστε στον δρόμο. Εμπιστευτείτε μας και δώστε μας την ευκαιρία να σας προσφέρουμε το καλύτερο σέρβις για τα οχήματά σας.

Επικοινωνία

  • Επαγγελματίες με γνώσεις και πείρα, αξιόπιστος στα ανταλλακτικά και εξυπηρετικός!!!1