Ξενοδοχείο στην Κέρκυρα

  • Belvedere

Η ωραιότερη θέα του Ιονίου από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου μας. Η διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας θα είναι σίγουρα μια απόλαυση μέσα στις διακοπές σας,

Τα πολυτελή δωμάτια της επιχείρησης μας, διαθέτουν A/C, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, μπάνιο με ντούζ και μπαλκόνι με θεαματική θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος ή προς το εσωτερικό της χώρας και τον κήπο.

Διαθέτουμε 24ωρη ρεσεψιόν  και το εκπαιδευμένο πολύγλωσσο προσωπικό της, σας προσφέρει εξυπηρέτηση και ενημέρωση. Όποια βοήθεια  χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας είμαστε διαθέσιμοι να την προσφέρουμε.

Το ξενοδοχείο  αποτελείται από ένα κτίριο με δύο πτέρυγες (Βόρεια και Νότια) και δύο ανελκυστήρες.

Καθημερινά λειτουργεί το κεντρικό Εστιατόριο οπού σερβίρεται σε μπουφέ το Πρωινό από 07:00 έως 10:00, το Γεύμα από 12:30 έως 14:30 και το Δείπνο από 19:00 έως 21:30, με επιλογές από Ελληνικά και Διεθνή πιάτα. Λειτουργεί χώρος ανάπαυσης /αναψυχής στον οποίο  μπορείτε να ξεκουραστείτε και να διαβάσετε ένα βιβλίο, ή να παίξετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με φίλους και την οικογένεια.

Η πισίνα μας έχει θαλασσινό νερό και η πρόσβαση στη μικρή παραλία με βότσαλα είναι πολύ εύκολη. Καθημερινά έχουμε δραστηριότητες, όπως θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, ταξίδια με πλοίο, ποδήλατο, οργανωμένες εκδρομές και άλλα μπορούν να οργανωθούν έναντι επιπλέον χρέωσης και αναλόγως της ζήτησης στο Γραφείο Υποδοχής.

Αποδεκτές Πιστωτικές Κάρτες: AmEx, VISA, Mastercard.

Επικοινωνία

  • Είναι σε ωραία τοποθεσία, φιλική οικογενειακή επιχείρηση, τα διαμερίσματα άνετα κ πλήρες εξοπλισμένα!!!! το μόνο άσχημο ερχόταν η καθαρίστρια όταν ειμασταν μεσα......

  • Ωραία θέα, ο χώρος της πισίνας, εστιατορίου είναι απίστευτα, φιλικό οικογενειακό apartments!!!