Συνεργείο αυτοκινήτων στις Μοίρες

 • Φραγκιαδάκης Νικόλαος

Στο συνεργείο μας σας παρέχουμε:

 • Συνεργείο αυτοκινήτων
 • Τεχνικός ελεχγος Κ.Τ.Ε.Ο
 • Service
 • Εμπορία ανταλλακτικών & αυτοκίνητων
 • Υγραεριοκίνηση με Ιταλικά Συστήματα, Υδρογονοκίνηση σε Diesel
 • Ανταλλακτικά μεταχειρισμένα & καινούρια
 • Ζυγοσταθμίσεις, Ευθυγραμμίσεις, Γραμμή ΚΤΕΟ

 

ΩΡΑΡΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ 7.30-19.30, ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ.

 ΠΑΡΟΧΕΣ: ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕ, ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ

  ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 850€!

  ΕΤΗΣΙΟ ΚΕΡΔΟΣ: 1200€-1333.5€

  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ:

  60% ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

  50% ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΡΥΠΟΙ

  ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΦΘΟΡΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

  ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

  ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 • Τι πρέπει να γνωρίζω για το Υγραέριο;

  20160803000000

   

  Πώς χρησιμοποιείται το υγραέριο στα αυτοκίνητα;
  Για να κινηθεί ένα αυτοκίνητο με υγραέριο, πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες μετατροπές στο αυτοκίνητο (μετατροπή για υγραεριοκίνηση) για να μπορεί να χρησιμοποιείται το υγραέριο αντί για την βενζίνη. Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητο δεν χάνει τη δυνατότητα να κινηθεί με βενζίνη και η εναλλαγή από βενζίνη σε υγραέριο, ή αντίστροφα, γίνεται με έναν διακόπτη στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Η μετατροπή είναι εύκολη, δεν κοστίζει πολύ, και γίνεται απόσβεση πολύ σύντομα λόγω της χαμηλής τιμής του υγραερίου.

  Τι έχει αλλάξει στο αυτοκίνητό μου;
  Με την τοποθέτηση του συστήματος LPG δεν αλλάζει απολύτως τίποτα στο αυτοκίνητο σας, απλά έχουν προστεθεί νέα εξαρτήματα, δηλαδή  ένα δεύτερο σύστημα τροφοδοσίας και τα εξαρτήματά τους (πνεύμονας, δεξαμενή, σωληνώσεις, μπεκ ψεκασμού, ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου), τα οποία έχουν ρυθμιστεί να λειτουργούν αρμονικά (με κανόνα πάντα τις αρχικές ρυθμίσεις του κατασκευαστή)  και δίνουν τη δυνατότητα στο αυτοκίνητό σας  να κινείται εκτός από βενζίνη και με υγραέριο.

  Πως λειτουργεί;
  Τώρα που το αυτοκίνητό σας έχει γίνει υγραεριοκίνητο  Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου έχει τοποθετηθεί η δεξαμενή με την πολυβαλβίδα στην οποία θα αποθηκεύεται το υγραέριο. Μέσω της πολυβαλβίδας και των αγωγών θα διοχετεύεται στον εξαερωτή και στη συνέχεια στα ηλεκτρονικά διαχειριζόμενα σημεία ψεκασμού, από όπου θα καταλήγει στον χώρο καύσης του κινητήρα σας.

  Έχω δυνατότητα επιλογής καυσίμου?
  Όλα τα αυτοκίνητα που κάνουν χρήση υγραερίου κίνησης έχουν δυνατότητα αυτόματα να αλλάζουν την επιλογή του καυσίμου από υγραέριο σε βενζίνη. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει το καύσιμο που επιθυμεί ακόμα και κατά την οδήγηση.

  Υπάρχει μυρωδιά στην καμπίνα ενός αυτοκινήτου που κινείται με υγραέριο;
  Δεν υπάρχει καμία μυρωδιά στην καμπίνα του οχήματος που χρησιμοποιεί υγραέριο.
   

   

  Τι αλλάζει στα σέρβις του αυτοκινήτου;
  Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη συχνότητα των σέρβις , σύμφωνα με  την προγραμματισμένη συντήρηση του κατασκευαστή . Προτείνουμε να αντικαταστήσετε τα απλά μπουζί με ειδικά μπουζί υγραεριοκίνησης lpg τα οποία τα οποία σας εξασφαλίζουν καλύτερη καύση και μεγαλύτερη οικονομία. Το σύστημα της υγραεριοκίνησης πρέπει να συντηρείται κάθε (20.000) είκοσι χιλιάδες χιλιόμετρα. Το σέρβις περιλαμβάνει αλλαγές φίλτρων, αναβάθμισης του εγκεφάλου, καλυμπραρίσματα των μπεκ, διαρροές, ρυθμίσεις.

  Έλεγχος Εγκατάστασης ΚΤΕΟ
  Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, η διαδικασία που ακολουθείται είναι σχετικά απλή. Πρώτο βήμα είναι ο έλεγχος της εργασίας που έγινε, από δημόσιο ή ιδιωτικό ΚΤΕΟ. Εκεί, παράλληλα με τον τεχνικό έλεγχο που γίνεται στο αυτοκίνητο ώστε να πιστοποιηθεί και από το ΚΤΕΟ οτι όλα έχουν τοποθετηθεί σωστά και ασφαλώς, ο ενδιαφερόμενος προσκομίζει την υπεύθυνη δήλωση του πιστοποιημένου τεχνικού, ο οποίος εκτέλεσε τη μετατροπή, και διασταυρώνονται τα στοιχεια του με τη λίστα του Υπουργείου.

   

  Μετά την έγκρισή του, το ΚΤΕΟ, σας χορηγείται βεβαίωση, την οποία προσκομίζετε στο Υπουργείο Μεταφορών. Βάσει της βεβαίωσης αυτής, σας χορηγείται νέα άδεια κυκλοφορίας, στην οποία εκτός από βενζίνη, στο τύπο καυσίμου θα αναγράφει «υγραέριο».

  Γιατί είναι οικολογικό;
  To βασικό πλεονέκτημα του υγραερίου είναι ότι διαθέτει χαμηλή περιεκτικότητα σε διοξείδιο του άνθρακα. Υπολογίζεται λοιπόν, ότι ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης που χρησιμοποιεί υγραέριο εκπέμπει περίπου 12% μικρότερες ποσότητες CO2, μέχρι και 80% λιγότερα οξείδια του αζώτου, 40% λιγότερους υδρογονάνθρακες και 60% μικρότερη εκπομπή μονοξειδίου του άνθρακα, σε σύγκριση με το αν η καύση του διενεργούνταν με βενζίνη. 
   

 • Γιατί η υγραεριοκίνηση είναι πιο ασφαλής από την βενζίνη.

  20170309000000

  Πολλοί οδηγοί φοβούνται ότι το υγραέριο μπορεί να κάνει έκρηξη σε ένα ατύχημα.

  Ωστόσο, επίσημες στατιστικές δείχνουν ότι ένα αυτοκίνητο που καταναλώνει βενζίνη, έχει περίπου 50% πιθανότητες να εκραγεί σε τροχαίο ατύχημα αν υπάρξει σφοδρή σύγκρουση ή διαρροή καυσίμου.

  Με την υγραεριοκίνηση, δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης μετά από ατύχημα και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι υπάρχει μια ηλεκτροβαλβίδα, που απομονώνει το υγραέριο όταν διαπιστωθεί αύξηση της πίεσης στο ρεζερβουάρ υγραερίου, επομένως δεν επιτρέπει να ανέβει η πίεση πάνω από κάποια bar(ατμόσφαιρες).

  Αν μάλιστα διαπιστωθεί διαρροή υγραερίου, τότε διακόπτεται αυτόματα η παροχή προς τον κινητήρα  για να αποφευχθεί διαρροή ή έκρηξη.

  Όσον αφορά την ασφάλεια του αυτοκίνητου σας, σε συνηθισμένα τροχαία ατυχήματα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα από πυρκαγιά και έκρηξη της δεξαμενής του υγραερίου από διαρροή ή ανάφλεξη.

  Τα συστήματα ασφαλείας της υγραεριοκίνησης είναι ανώτερης ποιότητας σε σχέση με αυτά που υπάρχουν στα οχήματα που κινούνται με βενζίνη.

  Τα ρεζερβουάρ υγραερίου έχουν δοκιμαστεί πολλές φορές σε συνθήκες με υψηλή πίεση λειτουργίας για να είναι σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ. Συγκεκριμένα, διεθνείς οργανισμοί έχουν διενεργήσει εκτεταμένους ελέγχους και crash tests για ανάφλεξη και φωτιά σε αυτοκίνητο, με σκοπό να αποδείξουν πόσο ασφαλές είναι ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί υγραέριο.

  Δεν θα είναι μάλιστα υπερβολή να πούμε ότι είναι πιο εύκολο να δημιουργηθεί φωτιά σε ένα αυτοκίνητο λόγω διαρροής βενζίνης παρά λόγω διαρροής υγραερίου!

  Σύμφωνα με το πόρισμα του Ερευνητικού Ινστιτούτου Δανίας, ως καύσιμο το υγραέριο είναι πιο ασφαλές από τη βενζίνη, για τους εξής λόγους:

  ü     Διαχέεται άμεσα στον αέρα, και χρειάζεται διπλάσια θερμοκρασία για να αναφλεγεί.

  ü     Έχει το χαμηλότερο εύρος ευφλεκτότητας από κάθε άλλο εναλλακτικό καύσιμο

  ü     Οι διαρροές ανιχνεύονται πολύ εύκολα χάρη της πολύ χαρακτηριστικής μυρωδιάς του υγραερίου που προκύπτει από ένα ειδικό πρόσθετο ως μέτρο ασφάλειας

  ü     Τα υγραέριο είναι ένα μη-τοξικό, μη- δηλητηριώδης για τον άνθρωπο

  Σε περίπτωση ατυχήματος:

  Η δεξαμενή υγραερίου απομονώνεται από το σύστημα, έτσι ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα διαρροής και ανάφλεξης.

  Σε περίπτωση που πιάσει φωτιά στο αυτοκίνητο μετά από ατύχημα:

  Η βαλβίδα εκτόνωσης που υπάρχει στο όχημα απελευθερώνει υγραέριο στην ατμόσφαιρα σε μικρές ποσότητες. έτσι ώστε να μειωθεί η πίεση μέσα στη δεξαμενή. Με τον τρόπο αυτό το υγραέριο φλέγεται στην ατμόσφαιρα, αλλά η φωτιά δεν φτάνει στη δεξαμενή, οπότε δεν υπάρχει έκρηξη της φιάλης του υγραερίου μέσα στο αυτοκίνητο, που θα είχε τραγικά αποτελέσματα για οδηγό, συνεπιβάτες και το ίδιο το αυτοκίνητο.

  Οι δεξαμενές διαθέτουν ειδικά προστατευτικά γύρω από την επιφάνεια τους, έτσι ώστε να μην παραμορφωθούν και συμπιεστεί το υγραέριο, ακόμα και όταν η πρόσκρουση είναι σφοδρή.

  Επιπλέον, έχουν ληφθεί κατάλληλα μέτρα ακόμα και για το σωλήνα ανεφοδιασμού, ώστε να διαθέτει ένα σύστημα απόσπασης. Αν αυτό το σύστημα καταστραφεί ή σπάσει,  η τροφοδοσία του LPG διακόπτεται αμέσως, οπότε δεν υπάρχει διαρροή υγραερίου. Αν υπάρξει διαρροή, η βαλβίδα ροής του υγραερίου θα διακόψει αυτόματα την τροφοδοσία.

  Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη κάποια στερεότυπα που κάνουν μια μερίδα του κόσμου να ανησυχεί. Το γεγονός, ότι κάποιοι θεωρούν πως η φιάλη υγραερίου είναι επικίνδυνη, οφείλεται καθαρά στην άγνοια μερίδας του κόσμου. Με μια μικρή έρευνα όμως, θα διαπιστώσει κανείς ότι η κατασκευή των φιαλών στα αυτοκίνητα είναι τέτοια που δεν υπάρχει καμία περίπτωση διάτρησης, πόσο δε μάλλον ανάφλεξης ή ανατίναξης.

  Θεωρείται αυτονόητο ότι οι οδηγοί που επιθυμούν τη μετατροπή των οχημάτων τους σε οχήματα για υγραεριοκίνηση θα πρέπει να απευθύνονται σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία τα οποία συμμορφώνονται προς τις διατάξεις της εγχώριας και Ευρωπαικής νομοθεσίας και να ζητούν όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας που συνοδεύουν τα εξαρτήματα έτσι ώστε να είναι βέβαιοι για την ασφάλεια τους.

  H Επιχείρηση: "ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΧΓΟΣ Κ.Τ.Ε.Ο-SERVICE- ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ & ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ" ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ & ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ, με εμπειρία 29 ετών στο χώρο του αυτοκινήτου, είναι             ΝΟΜΙΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

   

 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ

  20161011000000

  ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 850€!

  ΕΤΗΣΙΟ ΚΕΡΔΟΣ: 1200€-1333.5€

  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ:

  60% ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

  50% ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΡΥΠΟΙ

  ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΦΘΟΡΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

  ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

  ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επικοινωνία