Θέρμανση Κλιματισμός στον Πειραιά

  • Σαρηγιάννης Αθανάσιος

Αγαπητοί,

Η εταιρεία μας εργάζεται καθημερινά για να φέρει την θέρμανση κοντά σας, με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με τις νέες τεχνολογίες μπορείτε να αντικαταστήσετε την κεντρική σας θέρμανση με αυτονομία πετρελαίου, φυσικού αερίου ακόμα και του πιο οικονομικού ηλεκτρικού λέβητα. Πάλι στην περίπτωση που θέλουμε κάτι πιο εξεζητημένο θεωρούμε πως η αντλία θερμότητας είναι μονόδρομος για εσάς.

Το κατάστημα Σαρηγιάννης αναλαμβάνει και εκτελεί τον σχεδιασμό, την μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση συσκευών και υλικών που αφορούν στην εσωτερική και εξωτερική εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου και όχι μόνο. Το εξωτερικό δίκτυο περιλαμβάνει τις σωληνώσεις, τις βάνες, τις συσκευές, τις συνδέσεις, τις θυρίδες αερισμού καθώς και τυχόν πρόσθετα στοιχεία και μέτρα ασφαλείας. Γνώμονάς μας σε όλη τη διαδικασία είναι οι προδιαγραφές της Ε.Π.Α.Α και του τεχνικού κανονισμού εσωτερικών εγκαταστάσεων.(ΦΕΚ 976 ΤΕΥΧΟΣ 2/28-03-2012).

Όμως αφήστε μας να σας πούμε λίγα λόγια για το ποιοι είμαστε. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1991, από τον Αθανάσιο Σαρηγιάννη έχοντας στόχο την καλύτερη δυνατή λύση για την θερμανσή σας . Είτε με τα καταστήματα μας , είτε με τα συνεργεία μας προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, η εταιρεία μας είναι εξουσιοδοτημένη της εταιρείας De Dietrich. Επίσης, η πολυετής συνεργασία μας με τους οίκους θέρμανσης Buderus, Sime, Baxi, Riello, Bentone σας παρέχει πάμπολες επιλογές για την θέρμανσή σας.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις αυξανόμενες ανάγκες για γρήγορα αλλά και οικονομικά ζεστά νερά χρήσης, η εταιρεία μας συνεργάζεται εδώ και 15 χρόνια με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλιακών που θα σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή σχέση αγοράς απόδοσης και εγγύησης.

Για τους παραπάνω λόγους, αλλά και την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπερησιών μας. Είμαι βέβαιος οτι υπάρχει εύφορο έδαφος για συζήτηση. Παραμένω προσωπικά στη διαθεσή σας, προσβλέποντας κατ’αρχήν στην επιτυχία υλοποίησης του έργου σας και στην συνέχεια σε μια μακρόχρονη αμοιβαία συνεργασία.

Επικοινωνία