Μοκέτες Χαλιά στην Κατερίνη

  • ORIENTAL CARPETS

Η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο "Γκαράτζιας ORIENTAL CARPETS" δραστηριοποείται πλέον στην εμπορία χαλιών χειροποίητων και μηχανής τόσο σε κλασσικές γραμμές όσο και σε μοντέρνες γραμμές.

 

Στα χαλιά μηχανής υπάρχουν συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και διακίνησης χαλιών, brandname, τύπου "ΠΕΡΣΙΚΑ", "RAGOLLE", "ΑΝΑΤΟΛΙΑ", "ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ", και πολλά αλλά.

 

Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού αποτελούν συνεργάτες της "Γκαράτζιας ORIENTAL CARPETS" τόσο σε χαλιά μηχανής όσο και στα χειροποίητα.

 

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να βρείτε στην επιχείρηση "Γκαράτζιας ORIENTAL CARPETS", το χαλί που επιθυμείτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ακόμα και αν αυτό δεν βρίσκεται μέσα στο συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο.

 

Οι λάτρεις του χειροποίητου χαλιού μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια τεράστια συλλογή η οποια χαρακτηρίζεται από ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και πολύ περισσότερο από πολλάπλές επιλογές προέλευσης όπως είναι από την Περσία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Ινδιά και την Κίνα.

 

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί ότι η επιχείρηση "Γκαράτζιας ORIENTAL CARPETS" παρέχει και μεγάλη ποικιλία από χαλιά και μοκέτες σε επιθυμητές διαστάσεις και πλαστικά δάπεδα.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με την επιχείρηση "Γκαράτζιας ORIENTAL CARPETS" έχετε τη δυνατότητα να ομορφύνετε ακόμα περισσότερο το χώρο σας με ριχτάρια, διακοσμητικά, μαξιλάρια, ταπετσαρίες τοίχου, είδη καθαρισμού χαλιών και είδη σκίασης (ρόλλερ, ρολοκουρτίνες, και πάνελ) που προσαρμόζονται ιδανικά στις απαιτήσεις του σύγχρονου σπιτιού.

Επικοινωνία