Μεταφράσεις στην Αθήνα - Εξάρχεια

  • Μεταφραστική

Είμαστε οι αξιόπιστοι πολύγλωσσοι συνεργάτες σας για κάθε είδους μετάφραση, σε κάθε κείμενο ή αρχείο και για κάθε μέγεθος.

Μπορούμε να μεταφράσουμε γρήγορα και επαγγελματικά κάθε έγγραφο ή αρχείο σας. Για επίσημη χρήση, το επικυρώνουμε. Μπορούμε να το τυπώσουμε για εσάς, να το κάνουμε βιβλίο και να το αναπαραγάγουμε όσες φορές θέλετε. Παρέχουμε υπηρεσίες ηλεκτρονικής επεξεργασίας κειμένου.

Σας εξυπηρετούμε όπου και αν βρίσκεστε, Ελλάδα ή εξωτερικό.

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας, ταχυδρομικά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Καλέστε μας στο τηλέφωνο.

Μεταφράσεις

Η "Μεταφραστική" προσφέρει επίσημες και επικυρωμένες μεταφράσεις από και προς 50 ξένες γλώσσες, για κάθε είδος κειμένου και ανεξαρτήτως μεγέθους.

Μεταφράζουμε κείμενα Τεχνικά - Ιατρικά - Νομικά - Οικονομικά - Λογοτεχνικά - Επιστημονικά και πάσης φύσεως ειδικές ορολογίες .

Επικυρώσεις

Η "Mεταφραστική" επικυρώνει στις περισσότερες γλώσσες, η επικύρωση γίνεται από τους συνεργαζόμενους δικηγόρους μας, για συμβόλαια, συμβάσεις, πιστοποιητικά και κάθε επίσημο έγγραφο. Έτσι το μεταφρασμένο κείμενο γίνεται επίσημο, για κάθε νόμιμη χρήση στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (δηλαδή για χρήση σε Εφορία, Δικαστήριο, Δήμους, Νομαρχίες κλπ.).

Σε όσες γλώσσες δεν επικυρώνουν οι δικηγόροι μας, η δική μας θεώρηση εγγυάται την πιστότητα και ακρίβεια του κειμένου.

Διερμηνείες

Η "Μεταφραστική" παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας, ταυτόχρονης (όσο μιλά ο ομιλητής), διαδοχικής (διερμηνεία αφού ολοκληρώσει ο ομιλητής) αλλά και ψιθυριστής (ταυτόχρονη διερμηνεία στο αυτί των συνέδρων). Οι διερμηνείες μπορεί να αφορούν συνέδρια αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις ή παρουσιάσεις.

Ανεξάρτητα από το είδος διερμηνείας και το βαθμό δυσκολίας, οι διερμηνείς μας διαθέτουν την ικανότητα μέσα από την πλούσια εμπειρία και τις γνώσεις τους, να κατανοούν απόλυτα και να μεταφέρουν πιστά το βασικό μήνυμα κάθε συνεδρίας.

Λύσεις

Προσφέρουμε πλήρες πακέτο λύσεων για όλες τις τεχνικές και επικοινωνιακές σας ανάγκες με εγγυημένη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Πολύγλωσσες Δακτυλογραφήσεις - Απομαγνητοφώνηση - Εκφώνηση & Επιμέλεια Κειμένων - Κατασκευή Ιστοσελίδων - Φωτοτυπίες - Εκτυπώσεις - Βιβλιοδεσίες - Μακέτες - Ψηφιακές Αναπαραγωγές - Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Επεξεργασίας (DTP).

 

Επικοινωνία

Σόλωνος 130, 10681, ΑΘΗΝΑ - Εξάρχεια

2103302386   2106855530   2103302647  

2103302647

http://www.metafrastiki.net


Ανδρέα Παπανδρέου 37, Χαλάνδρι, 15232

2106855530