Ζωοτροφές στον Πειραιά

  • Doca Hellas Pet Food

Πρότυπη Ελληνική βιομηχανία σκυλοτροφών

 

Η DOCA HELLAS είναι η πρώτη ελληνική εταιρία παραγωγής SNACKS&TREATS στην ελληνική αγορά.

 

Με σύντομη αλλά ουσιαστική ιστορία στην παραγωγή Σαλαμιού υψηλής ποιότητας, η εταιρία έχει επεκταθεί ευρύτερα και στην αγορά της Φυσικής Λιχουδιάς, με ευρεία γκάμα νέων προϊόντων.

 

 

Με σεβασμό στις διατροφικές απαιτήσεις του σκύλου και της γάτας, κάθε ηλικίας, η DOCA HELLAS επενδύει σταθερά σε καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα SNACKS&TREATS με ελληνική ταυτότητα, επιλεγμένες πρώτες ύλες και διεθνείς προδιαγραφές παραγωγής.

 

Όλες οι προϊοντικές μας σειρές παράγονται με κύριο συστατικό (100%) φυσικό κρέας: βοδινού, αρνί, κοτόπουλου, γαλοπούλας και ψάρι.

 

Με ιδιαίτερη έμφαση και επιτυχία εξελίσσουμε τη συμπληρωματική διατροφή με σαλάμι, έχοντας προσθέσει στη γνωστή πλέον γκάμα μας, ιδιαίτερα και μοναδικά προϊόντα, χωρίς όμως να σταματάμε λεπτό την αναζήτηση για καλύτερες πιο φυσικές λιχουδιές.

 

 

Οι Φυσικές Λιχουδιές της DOCA διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα, τις άριστες πρώτες ύλες και φυσικά την αξεπέραστη τραγανή γεύση του ΦΥΣΙΚΟΥ.

 

Η DOCA HELLAS, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, χρησιμοποιώντας πάντοτε επιλεγμένες πρώτες ύλες, καθώς και στη συνεργασία της με τοπικούς Έλληνες παραγωγούς, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και αξιοποιώντας συνεργασίες με ελληνικούς συνεταιρισμούς.

 

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιείται συνεχής αναβάθμιση του εργοστασίου της εταιρείας στη ΒΙ.ΠΕ Λάρισας, τόσο σε επίπεδο ποιότητας και διαδικασιών, όσο και σε επίπεδο περιβαλλοντικών επιδόσεων, εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες, πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Επικοινωνία