Ξενοδοχείο στα Χανιά

  • Anatolia Charming Boutique Hotel

Το Anatolia Charming Hotel στεγάζεται σε ένα τούρκικο αρχοντικό του 18ου αιώνα σε κεντρική τοποθεσία στην Παλιά Πόλη των Χανίων, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το γραφικό ενετικό λιμάνι. Προσφέρει εσωτερική αυλή, κοινόχρηστο καθιστικό και δωμάτια με κομψή διακόσμηση και δωρεάν Wi-Fi.

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα του Anatolia έχουν διακόσμηση με επιλεγμένα έπιπλα και ζεστά χρώματα. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Ορισμένες μονάδες διαθέτουν μπαλκόνι.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα παραδοσιακό πρωινό, που παρασκευάζεται με φρέσκα κρητικά υλικά από τοπικούς παραγωγούς και σερβίρεται στα δωμάτια ή στη βεράντα. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κατάλυμα θα βρείτε εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα.

Το Anatolia Charming Hotel απέχει 7χλμ. από λιμάνι της Σούδας και 13χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο των Χανίων. Το Αρχαιολογικό Μουσείο των Χανίων βρίσκεται 500μ. μακριά, ενώ η παραλία της Νέας Χώρας είναι προσβάσιμη σε 5 λεπτά με τα πόδια. Το προσωπικό προσφέρει διάφορες υπηρεσίες, όπως ενοικίαση ποδηλάτων και αυτοκινήτων και μεταφορά με ταξί. Σε μικρή απόσταση υπάρχει δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης. Επιπλέον, παρέχονται ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Επικοινωνία