Κλινική μαιευτική στην Πυλαία

  • Γένεσις

Μια σύγχρονη μαιευτική κλινική στη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήσαμε έναν πρότυπο νοσηλευτικό οργανισμό, με στόχο τη σταθερή και υψηλή παροχή υπηρεσιών υγείας προς τη Γυναίκα.

Στην κλινική μας λειτουργούν τμήματα μαιευτικής και γυναικολογίας, πλαστικής χειρουργικής και γενικής χειρουργικής. Κάθε χρόνο φέρνουμε στη ζωή πάνω από το τριάντα τις εκατό των παιδιών που γεννιούνται στη Θεσσαλονίκη ενώ οι επισκέψεις των ασθενών μας ξεπερνούν τους 7.000.

  • 1. Νέα προσφορά «Τοκετός 5 Αστέρων» έως και 30 Ιουνίου 2020!

    Για τοκετούς που θα πραγματοποιηθούνε έως και 30 Ιουνίου 2020, η Γένεσις, η μεγαλύτερη μαιευτική Κλινική στη Β. Ελλάδα, σας προσφέρει τις μοναδικές υπηρεσίες των Μονόκλινων δωματίων Lux με έκπτωση 15%-25% και των Σουιτών με έκπτωση 30%!

     

    2. Παράταση Ειδικής Προσφοράς για Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπέρηχο Μαστού έως και 30 Ιουνίου 2020!

    Έως και 30 Ιουνίου 2020 η ψηφιακή μαστογραφία και ο υπέρηχος μαστού θα προσφέρονται από την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ στην ειδική τιμή των 50€, χωρίς να χρειάζεται παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ . Με τον τρόπο αυτό, γίνονται προσιτές αυτές οι πολύ σημαντικές προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού, και μάλιστα σε έναν σύγχρονο χώρο με άρτιο εξοπλισμό και υποστήριξη από ειδικευμένους στο μαστό ακτινολόγους.


    3. Δωρεάν Αναβάθμιση κατηγορίας δωματίου στον τοκετό!

    Αναβάθμιση κατηγορίας δωματίου στον τοκετό, για όσες γυναίκες πραγματοποιήσουν πλήρη υπερηχογραφικό έλεγχο στη ΓΕΝΕΣΙΣ και συγκεκριμένα:

    Υπερηχογραφικό έλεγχο 1ου τριμήνου / Μέτρηση Αυχενικής Διαφάνειας & PAPP-A και Υπερηχογράφημα 2ου επιπέδου
    Doppler σε συνδυασμό με ένα από τα παραπάνω υπερηχογραφήματα 1ου ή 2ου τριμήνου
    Αμνιοπαρακέντηση


    4. Νέα τιμή για τον Μη Επεμβατικό Προγεννητικό Έλεγχο!

    Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, αντιλαμβανόμενη την σημασία της εξέτασης του Μη Επεμβατικού Προγεννητικού Ελέγχου, προχώρησε σε σημαντική μείωση της τιμής, η οποία διαμορφώνεται πλέον σε 400€ (έλεγχοι της Veracity).


    Ο Μη Επεμβατικός Προγεννητικός Έλεγχος (Non - Invasive Prenatal Testing) αποτελεί μια νέα μέθοδο ανίχνευσης χρωμοσωμικών ανωμαλιών του εμβρύου, όπως η Τρισωμία 21 (σύνδρομο Down), η Τρισωμία 18 (σύνδρομο Edwards), η Τρισωμία 13 (σύνδρομο Patau) και η Μονοσωμία Χ (σύνδρομο Turner), με απλή λήψη δείγματος αίματος της μητέρας από την 10η εβδομάδα κύησης.

    Στην περίπτωση που το έμβρυο βρεθεί θετικό στην ανίχνευση τρισωμίας, η Κλινική θα προβαίνει σε αμνιοπαρακέντηση χωρίς επιπλεόν χρέωση στην έγκυο(πλην ιατρού).

    Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 984.090

     

     

  • Ενημερωτική εκδήλωση της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

    Με μεγάλη επιτυχία και με προσέλευση πλέον των 230 ατόμων σε 3 διαφορετικούς χώρους, ολοκληρώθηκε ακόμα μια σημαντική ενημερωτική εκδήλωση της Κλινικής #ΓΕΝΕΣΙΣ την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

    Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή την εβδομάδα μητρικού θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου) και την παγκόσμια ημέρα προωρότητας (17 Νοεμβρίου) και κατά την διάρκεια της, έμπειροι επαγγελματίες υγείας κάλυψαν θέματα σχετικά με τον #μητρικό_θηλασμό και τα οφέλη του, την συμβολή του μαιευτήρα στην προαγωγή του μητρικού θηλασμού, πρακτικές συμβουλές για την άντληση και αποθήκευση του μητρικού γάλακτος, την ερωτική ζωή της μητέρας που θηλάζει. Παράλληλα, καλύφτηκαν θέματα όπως ο #πρόωρος_τοκετός, η φροντίδα του προώρου νεογνού και ο μητρικός θηλασμό στην μονάδα εντατικής νοσηλείας, η απώλεια βάρους και η υπογλυκαιμία στα πρόωρα και τελειόμηνα νεογνά, καθώς και συμβουλές για το πρόωρο νεογνό στο σπίτι. Η ενημερωτική εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (με την παρουσία εκπροσώπων από την Περιφέρεια και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας) και με την υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη (με την παρουσία του Δημάρχου κ. Ιγνάτιου Καϊτετζίδη), ενώ το παρών έδωσε και ο βουλευτής κ. Γιώργιος Φραγγίδης (πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. ΓΕΝΕΣΙΣ).

    Η Διεύθυνση της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει: - τους εκπροσώπους των Δημόσιων φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης - τους συνεργάτες ιατρούς για την άρτια επιστημονική ενημέρωση - τους γονείς πρόωρων νεογνών, οι οποίοι δέχτηκαν την πρόσκληση να μοιραστούν την εμπειρία τους με το ακροατήριο - τον κ. Ευτύχη Μπλέτσα και την σύζυγο του Ηλέκτρα για την παρουσία τους και - το προσωπικό της Κλινικής για την πετυχημένη οργάνωση & υποστήριξη αυτής της όμορφης εκδήλωσης!

  • Επιτυχής επαναπιστοποίηση Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ από τον Διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων TEMOS

    Στο πλαίσιο της δέσμευσης της για διαρκή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ ανακοινώνει την επιτυχή επαναπιστοποίηση της σύμφωνα με το το πρότυπο “Quality in International Patient Care’’ από τον Διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων Ιατρικών Υπηρεσιών Temos International, ύστερα από μια τριήμερη επιθεώρηση από ξένο κλιμάκιο επιθεωρητών.

    Το σύστημα πιστοποίησης #TEMOS θέτει στο επίκεντρο τον ασθενή στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση της διαχείρισης διεθνών ασθενών σε νοσοκομεία, σε όλο τον κόσμο, μέσω της προώθησης και της διασφάλισης βέλτιστων πρακτικών.

    Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο Σύστημα Πιστοποίησης Ιατρικών Υπηρεσιών, το οποίο εστιάζει στη Διαχείριση του (διεθνούς) ασθενή , παρέχοντας πιστοποίηση υπηρεσιών υγείας και συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα διασφάλισης ποιότητας, διαχείρισης ασθενών και ανάπτυξης υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού.

    Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αποτελεί επιβεβαίωση των κορυφαίων υπηρεσιών που παρέχει η #ΓΕΝΕΣΙΣ, ενισχύοντας περαιτέρω το κύρος της και βοηθώντας την στην προσέλκυση πελατών από νέες αγορές του εξωτερικού στις οποίες στοχεύει με αξιώσεις.

Επικοινωνία

  • Άριστη εξυπηρέτηση !!!