Ξενοδοχείο στο Καλαμάκι

  • Macedonia Hotel

Στο ξενοδοχείο μας θα συνδυάσετε θάλασσα και καταπράσινο περιβάλλον. Το Καλαμάκι είναι μια περιοχή για όλες τις ηλικίες, διαθέτει εστιατόρια μπαρ παιδότοπους για να έχετε ευχάριστες διακοπές. Διαθέτουμε στούντιο για 2-3 άτομα  και στούντιο για 2-4 άτομα.

Το ξενοδοχείο μας αποτελεί ειδυλλιακό μέρος για γάμους. Η τελετή μπορεί να γίνει στο μικρό εκκλησάκι μέσα στον χώρο του ξενοδοχείου και να διοργανώσετε τη δεξίωση δίπλα στην πισίνα ή στους καταπράσινους κήπους που διαθέτουμε.

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση του catering για τη δεξίωση, τη διακόσμηση και ό,τι άλλο χρειαστείτε για να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά.

Το ξενοδοχείο μας σας παρέχει όλες τις ανέσεις, τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι διακοσμήθηκαν με στυλ, έχοντας ως πρότυπο τη Ζακυνθινή αρχιτεκτονική, δίνοντας έτσι μια παραδοσιακή αίσθηση.

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται κοντά στη παραλία και διαθέτει: δωρεάν στάθμευση, πισίνα, παιδική πισίνα, εξωτερικό παιδότοπο, Play room, Bar, Εγκαταστάσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες, Wifi.

Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.



Επικοινωνία

  • Lovely hotel with friendly the staff, nice food, and studios are large very clean!!!

  • Όμορφο, φιλικό, οικογενειακό ξενοδοχείο, μείναμε στα στούντιο ήταν πολύ άνετα και καθαρά!!!

Καλαμάκι, 29100, Καλαμάκι

2695024590   6978627874   2695024591  

2695041564

http://www.macedoniahotel.gr

ΜΑΙ - ΙΟΥΝ - ΙΟΥΛ - ΑΥΓ - ΣΕΠ - ΟΚΤ