Ενοικιαζόμενα δωμάτια Ταβέρνα Καφετέρια στα Κουφονήσια

  • Αρπιστής

Καλωσορίστε στα Κουφονήσια, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε στα άνετα δωμάτια μας και να ανακαλύψετε τη μαγεία του παραδείσου. Ο ξενώνας μας είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε την εμπειρία των Κουφονησίων.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων μας έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση και βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από την παραλία και δίπλα στο κέντρο του χωριού. Σας προσφέρουμε άνεση και ένα χαλαρό περιβάλλον, ώστε να απολαύσετε αυτήν την επίγευση του παράδεισου.

Τα διαμερίσματά μας είναι κατάλληλα για ζευγάρια ή ολόκληρες οικογένειες και διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια για να απολαμβάνετε τα απογεύματα σας. Ο ξενώνας Αρπιστής αποτελείται από 7 άνετα διαμερίσματα που περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τηλεόραση, κλιματισμό, δωρεάν WiFi, σεσουάρ, σίδερο και χρηματοκιβώτιο.

Επιπλέον, το εστιατόριό μας, το "Φως Φανάρι", που είναι οικογενειακή επιχείρηση, σας προσφέρει γεύσεις από τη μεσογειακή και την ιταλική κουζίνα. Είναι ένας άνετος και φιλόξενος χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε τα γευστικά μας πιάτα.



Επικοινωνία

  • Άνετοι χώροι διακοσμημένοι με γούστο, ωραία θέα, φιλόξενοι και φιλικοί οι ιδιοκτήτες! Σας ευχαριστούμε

Κουφονήσια, 84300, Κουφονήσια

6978915276  

https://arpistis.gr/

    ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟ ΤΟ 24-ΩΡΟ
ΜΑΙ - ΙΟΥΝ - ΙΟΥΛ - ΑΥΓ - ΣΕΠ - ΟΚΤ