Εκπαιδευτικά προγράμματα στην Κύπρο

  • RESCUE TRAINING INTERNATIONAL

Η Rescue Training International (RTI) είναι διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός. Παρέχει ποιοτική και πιστοποιημένη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες υγείας εκδίδοντας διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά.

 

Είναι επίσης εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών στους χώρους εργασίας καθώς επίσης τελεί μέλος της Ομοσπονδίας Οργανισμών Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών της Μεγάλης Βρετανίας (FOFATO).

 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών της RTI απολαμβάνουν διεθνούς κύρους, καθώς αυτά αναγνωρίζονται σε περισσότερους απο 60 οργανισμούς και ινστιτούτα παγκοσμίως.

 

Είναι επίσης σχεδιασμένα ώστε να απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξάρτητα από την υφιστάμενη ή μη εμπειρία, και το εργασιακό περιβάλλον.

 

Εκπαίδευση

Τα παρεχόμενα προγράμματα πρώτων βοηθειών βασίζονται στην πιο σύγχρονη βιβλιογραφία και ακολουθούν τα δημοσιευμένα από τη Διεθνή Επιτροπή Αναζωογόνησης (ILCOR) πρωτόκολλα.

 

Ορισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στα οποία εξειδικεύεται η Rescue Training International είναι τα ακόλουθα:

 

Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)

Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (ΑΕΑ)

Πρώτες Βοήθειες (κοινοί τραυματισμοί και ασθένειες)

Πρώτες Βοήθειες για Παιδιά και Βρέφη

Επείγουσα Χορήγηση Οξυγόνου

Ειδικές Πρώτες Βοήθειες

Χειρωνακτική Διακίνηση Φορτίων

H εκπαίδευση από την RTI παρέχεται έως το επίπεδο του Εκπαιδευτή Πρώτων Βοηθειών.

 

Οι εκπαιδευτές της Rescue Training International είναι εξειδικευμένοι στο αντικείμενο των πρώτων βοηθειών, ενώ κατέχουν τους ανώτερους τίτλους (Εκπαιδευτής Εισηγητών) που απονέμονται από διεθνής οργανισμούς.

 

Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα πρώτων βοηθειών της RTI παραλαμβάνουν ατομικό εκπαιδευτικό υλικό, ενώ με την επιτυχή περάτωση οποιουδήποτε προγράμματος αποκτούν διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.

 

Πιστή στο ραντεβού με την εξέλιξη και τη γνώση, η RTI σας παρέχει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές προτάσεις, αφού ήδη γνωρίζουμε πως η γνώση των πρώτων βοηθειών δεν είναι απλά ένα “συν” στο γνωστικό μας πεδίο, αλλά επιτακτική κοινωνική ανάγκη.









Επικοινωνία

Diagorou 3, Fessas & Kashoulis Tower - Nicosia, 10970, Κύπρος

2310824505  

https://rescuetraining.gr/


Θεσσαλονίκη: Εδμόνδου Ροστάν 47 TΚ 54642

2310824505


  • Δευτέρα09.00 - 17.00

  • Τρίτη9.00 - 17.00

  • Τετάρτη9.00 - 17.00

  • Πέμπτη9.00 - 17.00

  • Παρασκευή9.00 - 17.00

  • Σάββατο

  • Κυριακή