Γλυκές παραδόσεις στη Θεσσαλονίκη. Το εργαστήριο ασχολείται εδώ και χρόνια με την παραγωγή λουκουμιών και έχουμε καταφέρει να δημιουργησουμε μια συνταγή που δεν αντιγράφεται από γεύση.
Εβδομήντα χρόνια παράγουμε λουκούμια και το μόνο που έχει αλλάξει στην πορεία μας, είναι οι εγκαταστάσεις και ο εκσυγχρονισμός του εργοστασίου μας. Αν και η διαδικασία παραγωγής παραμένει η ίδια εδώ και τρείς γενιές, η Οικογένεια Παπαδόπουλου, έχει φροντίσει να μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για τα παραδοσιακά γλυκίσματα, εισάγοντας νέες γεύσεις και παντρεύοντας με επιτυχία τις παλιές.
Η βιοτεχνία μας παράγει: λουκούμια, χαλβά, υποβρύχιο, γλυκά κουταλιού, παστέλι, ταχίνι.
Βρίσκετε την συγκεκριμένη επιχείρηση αναζητώντας: