Ανακύκλωση στην Πάτρα

  • Ανυέλ

Η αφοσίωσή μας στον χώρο της ανακύκλωσης ξεκίνησε με σιγουριά και διορατικότητα πριν από μερικά χρόνια, και σήμερα είμαστε περήφανοι για τη ραγδαία μας ανάπτυξη και τις στενές συνεργασίες μας με μεγάλες επιχειρήσεις και εργοστάσια στην Πάτρα.

Η εταιρεία μας καλύπτει πλήθος δραστηριοτήτων στον χώρο της ανακύκλωσης, παίρνοντας υπεύθυνα και αποτελεσματικά μέτρα για την ανακύκλωση ποικίλων υλικών. Εκτελούμε με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα την ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικών, βιβλίων, τελάρων, σκουπιδιών, σιδήρων, πολυαιθυλενίου και διαχειριζόμαστε μη επικίνδυνα στερεά απόβλητα με σοβαρότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Και πέρα από την ανακύκλωση, δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία ανακυκλώσιμων υλικών, τον καθαρισμό εργοστασίων από ανακυκλώσιμα υλικά, και ακόμα περισσότερες δράσεις που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη διαχείριση των αποβλήτων.

Είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να εξελίσσουμε τις δραστηριότητές μας, προσφέροντας πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές.

Επικοινωνία