Ενοικιαζόμενες βίλες στην Πάτμο

  • Eirini Luxury Hotel Villas

Ελάτε να γνωρίσετε την Πάτμο από την αρχοντική της πλευρά. Τα μικρά μας αρχοντικά σπίτια  είναι μια ιδέα που γεννήθηκε για να στεγάσουμε την αγάπη μας για το νησί και την οικογένεια μας. Το μεράκι μας όμως μάγεψε τους περιηγητές του νησιού που θέλησαν να μείνουν στα αρχοντικά μας. Αυτή είναι και η αρχή για να γεννηθεί αυτό το υπέροχο μέρος με την θετική αύρα.

Στα σπίτια μας θα βρείτε όλες τις ανέσεις μα πάνω από όλα θα σας μείνει αξέχαστη η διακόσμηση, τα υλικά από το νησί και η μοναδική θέα που θα αντικρίζεται κάθε πρωί από το δωμάτιο σας.

Το επόμενο όνειρο μας που έγινε πραγματικότητα είναι το εστιατόριο Πλειάδες μέσα στο συγκρότημα με σεφ τον Έκτορα Μποτρίνι και τα ανατρεπτικά πιάτα του.

https://www.patmospleiades.gr/el/

https://www.facebook.com/pleiadespatmos/

Η επιχείρηση μας διαθέτει: ενοικιαζόμενες βίλες, bar, parking, εστιατόριο.





Επικοινωνία

  • Η αγάπη της Ειρήνης και του Χρίστου για τον τόπο τους, τα “Μικρά Αρχοντικά” τους όαση ηρεμίας και αναζωογόνησης για εμάς. Ευχαριστούμε παιδιά! ❤️

  • Η αύρα, το φως, η πέτρα, το γαλάζιο, το λευκό, όλα προσεγμένα, όλα άψογα. Απολαύσαμε υπηρεσίες, διαμονή και φιλοξενία σε αυτό το αρχοντικό κατάλυμα στο βορειότερο νησί των Δωδεκανήσων, την Πάτμο και στα Eirini Luxury Hotel Villas .

Γροίκος, Σάψιλα, 85500, Πάτμος

2247033034   6976422956  

2247033034

http://www.eirinivillas.gr/en/

    ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟ ΤΟ 24-ΩΡΟ
ΑΠΡ - ΜΑΙ - ΙΟΥΝ - ΙΟΥΛ - ΑΥΓ - ΣΕΠ - ΟΚΤ - ΝΟΕ